• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej :)

już się przestałam cieszyć, bo weteranki mnie straszą, że bez kontroli nie można, bla bla bla. ciekawe jak mam iść do ginekologa, jak go tam nie ma, a ja nie będę jechała 300 km do jakiegoś prywatnego niemieckiego lekarza, żeby mi powiedział, że wszystko jest ok! Popsuł mi się humor :wściekła/y:

Rurka- to nie tak,nikt Cie nie straszy:no:
w ulotce masz napisane ,ze TYLKO z monitoringiem sie ten lek przyjmuje...
zresztą na weterankach Ci odpisałam czy to "grozi"
ale kazda ma swój rozum i robi jak uważa...wiem ,ze byłas u gina i Ci zapisał,ale mówiłas Mu ze wyjeżdzasz i nie bedziesz miała usg i na to sie zgodził??

Problem polega na tym, że my wszystkie się już długo staramy, jesteśmy nerwowe i każdej się wydaje, że dużo wie. Ja byłam u ginekologa, dostałam leki i zastosuje się do tego co on mówi i na czym się zna. Miło jest podzielić się wiedzą i radami, ja jednak skorzystam z tych od ginekologa :)

tam Ci poradziły dziewczyny które brały Clo i na pewno nie chcę dla Ciebie zle..poradziły Ci to co same wiedzą od ginów:tak:
ja też przyjmowałam Clo kilka razy i gin powiedział ,ze absolutnie !!bez usg nie mozna brać,zagrożenia wypisałam na weterankach..

ale i tak zrobisz jak uważasz...poprostu po to ten lek jest na recepte,ze trzeba byc pod "opieką" gina w czasie przyjmowania go..

buziaki dla Was- za 3 dni wlećcie na ogóraski małosolne-bedzie świeży chleb z masłem i zimne piwko:-D:-D no i do wyboru sok dla ciężarnych:-)

reklama
Jos ja w 81 r. więc sprzęt pewno z lat 70 tych :-p

mmmmmmniam małosolne ja poproszę priorytetem :-)

oki ja brykam pospać. wlecę później. miłęgo popołudnia i smacznych obiadków :-)

Ostatnia edycja:
Hey baby ;-)
Zakupoholiczki jak się patrzy :-D ale przynajmniej z gustem bo znam dziewczyny które kupują ,a później te rzeczy leżą bo po wyjściu ze sklepu już nie są takie WOW...
Ja namówiłam mojego T w tym miesiącu na czerwone balerinki :
BALERINKI PUMA SIMPLICE SL Roz.37,5 - WIOSNA!!! (1615354111) - Aukcje internetowe Allegro
takie tyle ,że rozmiar 36 ;-) a i tak zaoszczędził bo w sklepie są po 229zł ,ale nie mieli mego rozmiaru(dziś powinny wreszcie dojść :-) )
Perfumy jedne z ulubionych DKNY BE DELICIOUS tzw zielone jabłuszko ;-) :
Zobacz załącznik 355301

Legginsy z Gatty :
Zobacz załącznik 355306

No i takie tam różne pierdoły do domu bo uwielbiam gotować i co miesiąc sobie dobieram takie różne gadżety kuchenne.

olivkakarolina a mi się wydaje ,że ten PAN co nie chciał Cię bez dowodu wpuścić zarzucił na Ciebie oko i chciał się czegoś dowiedzieć bo laska z Ciebie :tak: Odnośnie tych bóli mnie teraz tak strasznie bolało no i reszta jest wiadoma jak to się skończyło. A jeszcze mówię do mojego T ,że jeszcze się nie zdarzyło żeby dwa tygodnie przed okresem bolał mnie tak brzuch...no i te jego uśmieszki...szkoda ,że nie dał mi jeszcze miesiąca by odpocząć...ale pominę ten fakt...bo po co się denerwować...
zizi trzymam &&&&&&
młodamamusia
ależ Ci się spieszy do nieprzespanych nocy ;-)
mlodam kochana wszystko będzie dobrze. Spójrz na mój przykład ;-) i miałam dużo krótszą szyjkę niż Ty ,ale szpital i jeszcze raz szpital. Wiem ,że nie jest przyjemnie leżeć non stop ,ale dla Twojego dobra i dzidziusia w brzusiu ,aby tam jeszcze posiedział.

Do tego powiem ,że jak ja leżałam na patologii była taka dziewczyna chudzinka i myślę sobie co ona tu robi ,a okazało się ,że jest w wczesnej ciąży ,ale dla bezpieczeństwa jej życia oraz dziecka trzeba rozwiązać ciąże natychmiast!!! Jej synek urodził się przez CC niecałe 800gram!!! Ale udało się i mały ładne rośnie. Tak więc głowa do góry i włączamy pozytywne myślenie ;-)

mamus wciąż mam nadzieję ,że pod twoim serduszkiem zamieszka drugie serduszko ,albo i dwa ;-)

pysia ja mam tak samo glukoza bleeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) a jeszcze tyle trzeba tego wciągnąć :baffled:
boogie słodziutkie buciki i pomyśleć ,że za niedługo będą na malutkich nóżkach :-)
Ja mam bzika na punkcie tych malutkich tuptusiów zaraz sprezentuje moją kolekcję a dokładniej Nikoli ;-)

Jejciu no i tyle zpamiętałam :zawstydzona/y:ale o wszystkich myślę gorąco ;-)

Mamita ale każdy przypadek jest inny, i chyba ginekolog wie co robi, skoro mi clo wypisał. Na internecie jest wiele przypadków dziewczyn, które brały clo bez monitoringu i w ciążę zaszły. I ja zamierzam zrobić tak jak mi radził ginekolog :) jeśli się do sierpnia nie uda, to wtedy włączymy monitoring, bo teraz z różnych względów nie da się tego zrobić.;-)

Marcepanek,który masz tydzień???
Czyli jak....miałaś tak po owu jak zaszłaś w ciążę????

Kurde,wchodzę do domu a tu chłopaki z dołu mi mówią,że opieka społeczna była u mnie....chyba mamusia maczała w tym palce,coś czuję....Jaja,i jak tu być spokojnym,co myśleć?

oliwka według OM 5tydzień 4dni. Tak miałam właśnie te bóle po owu i zastanawiałam się co jest kurde ...no i dzidziol jest kurde ;-)

ewula polecam metodę robienia zakupów NA MĘŻA ;-) ja robiłam mojemu listę co i jak choć i tak zawsze dzwonił dziesięć razy :-)

Ostatnia edycja:
Marcepanek,dzięki,mam nadzieję,że u mnie też....Że tym razem się udało...chociaż sama nie wiem czy się nie przeliczę...

reklama
Ewula, teraz będziesz miała szybkie zakupy:-)

Marcepanek u mnie by było podobnie, gdybym była w ciąży:sorry2:

Postanowiłam jutro iść na betę, muszę wiedzieć na czym stoję, bo oszaleję:baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry