• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marcepanek właśnie wysysłam sms cała liste zeby wiedział co;) ale on na szczęście zaradny w domowych sprawach;)

oliwka mnie też bolał krzyż i głowa po owu i 12 dpo już test wyszedł ++++

reklama
zizi a więc za bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewula to masz szczęście bo ja np napisałam mojemu 1 paprykę czerwoną ,a on mi kupuje w proszku ;-) Albo piszę śmietanę to dzwoni i pyta 12% czy 18% ,albo chociażby zwykły jogurt naturalny to słyszę a jaki chcesz : z bakomy? zotta? czy danona? :-D

Marcepanek dzięki,buciczki boskie... :)))
Ewula ja jeszcze jestem nieziemsko zmęczona...i czuję się jak ''kupa''...no i te kłucia...
Normalnie nie wiem jak doczekam do testowania:)

marcepanek hahahah no to ja mam naprawde super mój nawet sam gotuje;) więc wie co ma kupić jak mu pisze ze chce np. spagetti. oj dobrze mam wiem:-):-)

zizi pewnie zrób bete bedziesz miała jasność;) &&&&&&&&&&&&&&&&&

oliwka objawy ładne a kiedy masz testować?

Ewula owu była czwartek-piątek... więc jeszcze dużo czasu...no i właśnie w tym problem,że za szybko chyba na objawy.I cykl długi...dzisiaj 28dc

Tak się przejęłam ta opieką,że brzuch mnie pobolewa coraz bardziej...i za sprzątanie się wzięłam trochę...
Muszę czekać do 15 aż jakiś pracownik socjalny wróci z terenu i powie mi o co chodzi...Kurde...
Nie miałam z nimi nic wspólnego i nagle przyjeżdżają...

Ufff,okazuje się,że opieka dostała zlecenie z sądu w związku z Oliwią,przy założeniu,że chcemy być jej rodziną zastępczą muszą przeprowadzić z nami wywiad,sprawdzić warunki lokalowe oraz zarobki.Najlepsze jest to,że sami musimy w sądzie przedłożyć zaświadczenie o zarobkach,warunki lokalowe już wcześniej sprawdziła kuratorka i wywiad też...
Nic nie rozumiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zizi : idz na bete
marcepanek : slodkie buciki :)

rurka : nie jest powiedziane ze marcepanek nie urodzi 2,5 - 3 tyg przed terminem :) wiec dzieci moga byc z tego samego roku jeszcze :)
a marcepanek moze byc grudniowka jak ja i serg :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry