• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ufff.. wróciłam :) ale upał!! Pomogły dwa duże kręcone lody i wielka butla maślanki truskawkowej :-) a przed chwilą arbuz :-D

Ooooo przyszły mi na maila propozycje araranżacji wnętrza domku - to ja na razie przepraszam :-):-):-)

reklama
jestem i ja dzisiaj poszlam zalatwiac prawy urzedowe i jak zwykle nic nie zalatwilam , bo im ciegle cos brakuje , a dzisiaj do tego moja karta SS nie dzialala :wściekła/y:
za to po wielkich przebojach zamowilam mojej siorce bilety na wakacje do mnie :)
bagatela prawie 5000zl. :-( ehh do dupy sa te przejazdy z Pl tutaj na poludnie :/

Problem polega na tym, że my wszystkie się już długo staramy, jesteśmy nerwowe i każdej się wydaje, że dużo wie. Ja byłam u ginekologa, dostałam leki i zastosuje się do tego co on mówi i na czym się zna. Miło jest podzielić się wiedzą i radami, ja jednak skorzystam z tych od ginekologa :)

ja bym sie na poczatku sluchala gina swojego , pozniej jak cos nie podziala to mozna kombinowac dalej , ale zaufanie do swojego doktorka trzeba miec :)
bedzie dobrze ! :)

Hej wszystkim.
Zaraz Was poczytam.
Jestem zła na siebie, bo kupiłam test i zrobiłam go pół godziny temu i oczywiście jedna krecha:wściekła/y:
I tyle wiem że nic nie wiem:wściekła/y:

idz na bete bedzie wiadomo no i stresow i myslowek mniej
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

oliwkakarola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)
A to kolekcja słodkich małych tuptusiów Niki ;-)

Zobacz załącznik 355334

jej jakie slodkie :)
no i gratuluje fasolki :)))

witam tez cala reszte :;))))

Mloda , Just oj wyscig bedzie niezly hehe

Wiecie co?Doszłam do wniosku,że boli mnie krzyż jak do porodu:)))
Wczoraj jadłam spaghetti bolognese a dzisiaj robię z krewetkami...tak mnie wzięło:))))))))))))))))))))
Właśnie bank mi oddał za coś 200zł...miło z ich strony:)) To lubię:)
Kocurro,pochwal się jakimś projekcikiem:)

No właśnie, gdzie boogie ??????????????????????

oliwka hmmm... dostaliśmy 6 projektów i z każdego część pomysłów nam się podoba, a część nie - właśnie rozmawiałam z G i ustaliliśmy, które aranżacje nam pasują.... dla mnie niewyobrażalne w pół godziny ustalić GDZIE CO MA BYĆ W KAŻDYM POMIESZCZENIU :szok: ale co to dla Grześka hahahaha!!! Ja bym najchętniej rozwodziła się przez tydzień :-D:-D Ale gonią nas terminy, na wczoraj ma być plan rozmieszczenia elektryki :sorry2: No to hop siup i po sprawie :-p domek urządzony :-) Pokażę projekcik w pełnym kształcie jak tylko go dostanę :tak:

No to super Kocurku:)
Ja też wolę raz a konkretnie bo potem nie mogę się zdecydować...
Kurka,co z Just???Jakby urodziła to by się odezwała,jakby ją wzięli do szpitala też by zadzwoniła...
Normalnie pisze w dzień a dzisiaj nic...nawet nie zauważyłam bo telefon miałam w pracy cały dzień,dopiero przywiozłam.

Może....
Makaron mnie pokonał! :)) Pycha!
Super przepis znalazłam i mega szybki:)

To może dlatego mnie krzyż boli???Ona rodzi a ja mam skurcze??????????:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jestem ;-)

Padam z nóg . Prawie cały dzień na dworze z 8miesięczną MAdzia :-);-)
He jutro tez bede robić za nianie :-):-);-)

A wy co tam kochane ?;-)

Jak mija dzionek ?;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry