• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola - u mnie to nie ma, że NIE WOLNO :-) dlatego ja wolę tuż przed gotować :)))))
Ale u Ciebie widzę, mąż zdyscyplinowany :))))

just - jak będziesz się od niej wyprowadzać, to weź jej ten breloczek sprzedaj, a jak nie będzie chciała zapłacić, to powiedz, że z wielką przyjemnością będziesz ją odwiedzać :)))) na niedzielnych obiadkach :rofl2:

made ja bym sie tak tuz przed nie wyrobila...Lukasz jutro tak jak w tygodniu do 17 w pracy a ja sama z Iwcia ... a malej tez muzse troche uwagi poswiecic...a teraz jest podziebiona to w ogole.

Wiola - no to faktycznie musisz się wcześniej organizować :/
Wycałuj Iwonkę :)))

Ja uciekam tym czasem coś porobić. Do później Dziewczynki :)))) Miłego dnia

jos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwij się !!!

hahahahaha Made to ona się prędzej wyprowadzi, zresztą tak też było jak chcieliśmy od niej drugi raz pożyczyć prodiż... stwierdziła, że "się zastanowi", to ja się wkurzyłam i kupiliśmy swój, ale co jej szkodziło??? Baba ma trochę ponad 50 lat, a nie ma znajomych, cały czas siedzi w domu , pali w swoim pokoju( chora na astmę), a wygląda jakby jej z 15 lat można było dołożyć :baffled: i wczoraj mnie poprosiła żebym jej pomogła jakieś pismo napisać, ale powiem jej, że nic nie znalazłam w internecie :-D

jak Kuba bogu, tak bóg Kubie :-D

Just ależ się masz z kobitą...;/

Wiola- sernik dzis a to z owocami jutro:))

Made- nie,no -codziennie nie tankuje-raz piwo w brzuch a raz paliwo w bak;)))) dziś było paliwo:))

za 10 minut Sergii ma usg:)))

Cześć i czołem. Nie było mnie troszkę a tu proszę jak naskubałyście ;-) A wszystko za sprawą mamy05 :-)
mlodam Olcia jest sweetasna :-)
Wisienka
ależ ta Emilcia rośnie i oby jej te kolki na dobre odpuściły.

A my jednak postanowiliśmy działać tyle ,że zachciało się 5dni przed terminem @ a więc po ptokach. Tyle ,że to wredne małpisko się spóźnia ,a nawet nie testuje bo to nie realne by się udało.

oliwka, rureczka &&&&&& a nóż widelec się udało ;-)

mama tylko nie zaduś nam Wisienki i Emilci. Swoją drogą niech Emisia rzuci na Ciebie urok ,żeby w brzucholku coś zakiełkowało ;-)

A tak poza tym u mnie spoko Maciuś już prawie zdrowy i dokazuje jak zawsze. Nikola to już taka dziewczynka do zabawy komunikatywna i kochana. Noce przesypia całe za dnia ma kilka drzemek zależy jak jej się chce ,ale nawet jak nie śpi to bawi się ładnie. Tylko ząbki ją męczą okropnie. A no i byliśmy na kontroli bioderek i już prawie jest dobrze jeszcze tylko prawy staw biodrowy musi się dotrzeć. Na szczęście sama gimnastyka pomaga dużo.
Ot tyle co u mnie ;-)
Pozdrowionka dla wszystkich babeczek i foremeczek naszych kochanych ;-)

Buziaki!

Ja już w domku... Jestem cholernie rozczarowana tym usg...
unhappy.gif
sad9cd.gif

Całość trwała może z kwadrans, babeczka gadała jak robot i generalnie miała w nosie nasze zdanie, polowy z tego co gadała nie zrozumiałam. Jedyny plus usg jest taki, że u Bobaska wszystko ok
yes2.gif
Chociaż też, badała i tylko było: "ok" to, "ok" tamto... Bez tłumaczeń, nic kompletnie
unhappy.gif
Dowiedziałam się, że mam łożysko na przedniej ściance macicy, do tego bardzo nisko i dostałam skierowanie na jeszcze jedno usg - w 32 tygodniu ciąży!
shocked.gif
Od niego będzie zależało, czy urodzę normalnie, czy będzie przymusowa cesarka...
sad9cd.gif

A na sam koniec jestem już w ogóle rozgoryczona, bo mimo słodkości zjedzonych przed usg po to, by dziecko się ruszało, Berbeć nie pokazał co ma między nogami!!
unhappy.gif
Dowiem się (albo i nie) w 32 tygodniu na tym usg... O ile będę chciała, bo tak blisko porodu to już mi obojętne i chyba wolę już mieć niespodziankę przy porodzie...
sad9cd.gif

Bejbiś fajnie się ruszał podczas scanu i mamy 2 ładne zdjęcia, w tym jedno jak bobas puszcza "bąbelki". ZDROWE DZIECKO i ładne zdjęcia to jedyne, co mnie zadowoliło po tym usg, poza tym - kompletnie nic więcej...
sad9cd.gif
sad9cd.gif
sad9cd.gif
Nawet nie wiem, jak długie jest dziecko, ile waży... Nic kompletnie...
sad9cd.gif

Zobacz załącznik 376683Zobacz załącznik 376684

Marcepanek- powodzenia w staraniach:)
nie zaduszę Wisieńki :))

Sergii- kochana no na pewno czujesz niedosyt tymbardziej ,ze na Wyspach sa tylko 2 usg...a nie bedziesz w tym czasie w Pl???
najwazniejsze,że Niunia nasza kochana zdrowa i że wsio oki! widac trafiłaś na "dziwną " panią,może nie miała dnia skoro tak Cie potraktowała....nie zapytała nawet czy masz pytania???
przytulam i podaje czekoladkę
p040.gif

reklama
serge najwazniejsze ze dziecko zdrowe... a co do tego jak cie potraktowala to moje usg w irlandii wygladala identycznie... wiecej czekania niz cala wizyta trwala i zero szczegolowych informacji. tulam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry