• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem po zakupach-byłam zatankowac i po spozywke ...bede zaraz piekła ciacho bo w sobote mamy gości-Wisieńka z Emilką i chłopakami przyjadą ;))))))))))
mielismy sie spotkać całodniowo nad jeziorem ,ale pogoda taka ,że lipa jedna wielka i przyjedzie do mnie do domostwa;)))

Wiola witaj :) jak tam pieczenie?? ja zrobię to ciacho na które Ci wcz.podałam przepis-ale ja wypróbuję z nektarynkami:))) zobaczymy czy bedzie zjadliwe
c007.gif
chyba ,ze zmienie zdanie i zrobie z wisniami z kompotu od babci ;)))

reklama
just - :-D nooo....kiślem to Ty się bardzo najesz :)))) A ta kobieta u której mieszkasz...Nie mogłaby Ci zrobić zakupów? Jaki jest układ między Wami?

Wiola - siłą, siłą :-D)))))

mama a wiesz tak jakos jeszcze od kompa wstac nie moglam zeby zaczac:-)
just biedna ty nasza, syn tak glodzi mamusie no:-)
made sila mowisz?:-) predzej to ja wyjade niz oni

Made ja tam jej nie chcę prosić, wiesz wczoraj wymieniali nam domofon, bo robią elewację na bloku i wymieniają różne rzeczy i wiecie co ona zrobiła??? :szok: domofon jest na taki breloczek, breloczek pierwszy dostaje się za darmo, a za drugi trzeba zapłacić 10 zł i co??? :szok: zamiast podzielić koszt na dwie 5zł, to ja MUSZĘ zapłacić 10!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc niech gęś kopnie za taki układ :wściekła/y:

Wiola - ja bym Ci radziła zrobić jutro, bo u mnie to ciasto znika w parę godzin :-D)))))
Ja sobie właśnie mufinkę podgryzam :-p

just - no popatrz, co za wredota :wściekła/y: Jak chcesz, to mogę ją kopnąć zamiast gęsi :))) będzie bardziej bolało :-)

Ostatnia edycja:
reklama
made jesli chodzi o zjedzenie to raczej jest bezpieczne:-). Lukasz wie ze jak cos jest na impreze to nie wolno mu tknac... no chyba ze karkowka... zawsze mi polowe wyje:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry