• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergii - domyślam się, że jesteś zawiedziona, ale najważniejsze, że maluszek zdrowy :tak: Czasami tak jest, że ktoś ma zły dzień, a my się znajdujemy w pobliżu ;))) Głowa do góry Kochana, zdjęcia dzieciaczka - bezcenne :-) Piękne jest, niezależnie czy będzie chodziło w sukience czy też w spodenkach na szelkach :-D Nie smuć się :))))

just - taki pustelnik zazwyczaj ma nos na kwintę ;))) a może to i dobrze...? Przynajmniej masz święty spokój :-)

jos !!!!!!! Zdawaj relację, bo mnie skręca :-D))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Made- spodenki na szelkach:))))) pamietam jak Domi tak smigał:))

Wiola jak tam sernik -zrobiony??

u mnie pada juz 3cią godzinę..

mamitka - no mnie zawsze rozczula sam tekst o spodenkach na szelkach, bo uwielbiam "Kołysankę dla Okruszka" :)))))))
Jak tam Kochana przygotowania do wizyty? Przyjeżdżajcie na Górny Śląsk, tu słońce świeci, ptaszki cudnie ćwierkają, a mężczyźni chodzą w seksownych frotte skarpetach z czerwonymi lamówkami :-D)))))

Wiola - co tam upichciłaś? Chwal się ile wlezie :)))))

Sergee ale śliczne bąbelki :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::yes:

Made no do tego samego wniosku doszłam :-D:tak: nie musi babsztyl się w moje życie wtrącać, a jest ciekawska :confused2:

Ostatnia edycja:
jestem jestem !!!!

mamitka : najlepszego z okazjin urodzinek !!!! spoznione zyczonka ale najszczersze!!!! przede wszystkim pieknej wpady zycze :)
ucaluj domino i juz dzis dla niego 100 lat ! nie wiem czy bede jutro !!!

olwika : juz dzis 100 lat dla coruni !!!! milej zabawy !!!

sorry ale was nie nadrobie, po prostu masakra jestem tu na netbooku i tak mi muli ze szok
maz ma dzis wolne, jetsesmy sami, wiec korzystamy :) fajne 3 dni, jutro o 16 juz jedizemy do tesciow i poldusia

serg : najwazniejsze ze dzidzia zdrowa! a jak nic nie mowila, to znaczy ze wymiary ok!
nie martw sie! moze pojdziesz na jakies dodatkowe usg :)
a nawet jesli nie, to moze z tego 32 tyg juz warto poczekac te kilka wiecej i miec surprise ???? :) hehehehe nie to ze namawiam :)

U MNIE U NAS OK :) dziekuje wam za pamiec i KCIUKI!
ja tez mialam wizyte 20min max, ale polowkowe zrobi mùi w sieprniu
z dzidziulkiem wszystko ok, bole od rozszezonych zylek prawdopodobnie i zatwardzenia, dostalam lek dla ciezarnych
i nospa jesli konkretne skurcze
takze na chwile obecna lekarz nie widzi zadnego technicznego pb, ani z dzieckiem ani z ùoja szyjka ( zamknieta dluga)
dzieki jeszcze raz za kciuki :)

uciekam, jedizemy do paryza na romantcyzny spacer i kolacje :)
moze wpadne jutro przed wyjazdem i nadrobie troche stron bo szok jakie mam zaleglosci

pozdrawiam wszystkie mamuski !!!!!!!!! i te przyszle :)

jos - no w końcu :))))))) Bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku, w sumie to wiedziałam, że tak będzie :-p Życzę Wam cudownego wieczoru :zawstydzona/y: Uważajcie na szyjkę :-p:-D))))))

mamitka -
Jak tam Kochana przygotowania do wizyty? Przyjeżdżajcie na Górny Śląsk, tu słońce świeci,a mężczyźni chodzą w seksownych frotte skarpetach z czerwonymi lamówkami :-D)))))

Made-
c008.gif
c008.gif
c008.gif
c008.gif
c008.gif
c008.gif
spadłam z krzesła:))))
czerwone lamówki:)))juz to widzę :)) aaahahahahahaaha

Jos- cudnie,ze wsio oki i tak jak Made pisze-uważajcie na szyjkę :)))))
ściskam :)

Made-przygotowań do wizyty na razie nie ma..bo taka pogoda,ze mi dzieci chate roznoszą i muszę z nimi walczyć ...dobrze,ze woskowanie zdążyłam zrobić...

Made nie no pośmiałam się i super bo kurka w ta pogodę
s060.gif
to ja tak wygladam
u075.gif
może bez wałków na głowie ,ale wałek w rękę zaraz wezmę!!

także lamówki mnie rozbawiły:0

a jak poszukiwania mebli???

Just- NIE DAJ SIĘ!! jak by co to my z Made lecimy z odsieczą..
e035.gif
:))

reklama
mamitka - zaczynają się obrady w tym temacie :-) mam nadzieję, że potrwa to krócej niż raport w sprawie katastrofy Smoleńskiej ;))
Z tą pogodą to rzeczywiście kiepskawo :hmm: Dorosły jakieś tam zajęcie sobie zawsze znajdzie, ale co z dziećmi...? Miejmy nadzieję, ze prognozy się jednak na ten weekend nie sprawdzą i w całej Polsce będzie ciepło i słonecznie :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry