• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama :-D dzięki, wiem, że gdybyście tutaj wpadły, to moja współlokatorka była by ustawiona niczym szwajcarski zegarek :-D:-D:-D

kurka kupiłam dzisiaj ciepły chlebek :szok: tak dawno nie jadłam takiego pysznego :tak: ale, żebym to ja go jadła :zawstydzona/y: wstyd powiedzieć, ale ja go pożerałam i nadal mam na niego smaka :-D

reklama
just - postrasz ją koleżankami :-))))))))))) Taki chlebek to sama bym w całości połknęła :zawstydzona/y: jej...już mi ślinka cieknie na samą myśl...a najlepsze, że ja mam piekarnię 100 metrów od siebie i od 20:00 aż do 04:00 pieką chleb i bułeczki :-p Normalnie to kupujemy pieczywo w innej piekarni, bo jest i na drugi dzień zjadliwe :)) No to mi Bogusiu narobiłaś smaka :-p

Made- to powodzenia w debatach i wybierzcie cos piknego:))

Just- no i smacznego-jedz na zdrowie-raz nie zawsze,dwa razy nie wciąż-jedz kochana bo za chwile juz nie bedzie ciepły..

:-D:-D:-D

Made tak Ci ślinka cieknie??? :-p wybacz :sorry: u mnie też piekarnia jakieś 100 metrów od domu :tak: i też mi zawsze pachnie jak idę tamtędy, albo jedziemy samochodem :-D a później w domu jęzor do podłogi zwisa :-D

Mama no właśnie raz na jakiś czas można tak sobie pozwolić ;-) bo za często, to nie zdrowo :-D dla moich i tak "żyjących własnym życiem" pośladków na które działa inny rodzaj grawitacji :-D

O! mamitka dobrze gada Bogusiu :-)))))) Ciepłe ma to do siebie, że szybko stygnie :)))
Lenia mam Dziewczynki okropnego, nie chce mi się dupki ruszyć z miejsca, tu mnie kłuje, tam mnie dźga, normalnie wrak kobiety ze mnie :/ Jutro weekend to się zmobilizuję...postanowiłam ! :eek:

Hahhahahahaaaa just, no to teraz pojechałaś z tymi pośladkami :-D:-D:-D Ja też się boję, że mi niedługo dzieci powiedzą patrząc na moje tyły: moja matka jest kosmitką :-)))))))) aaaaaaaa :rofl2: samo się rusza :)))))))))))))))))))))) popłakałam się......

Ostatnia edycja:
eeee... plecy mnie bolą OKRUTNIE :no: no jak Remek tak będzie spał jak zajączek i tylko na rękach i przy cyczku, to ja do 30 z laską będę chodziła...:eek: a słodkiego ciężaru coraz więcej, niestety zeszłoroczna praca i poród osłabiły mój kręgosłup :baffled:

Made :rofl2::-D:rofl2::-D może trzeba sobie w doopce jakiś magnez zainstalować, albo my mamy za mało magnezu ;-) i wtedy te pośladki będą bardziej posłuszne :-p:-D:-D:-D

a co do bycia kosmitką, to mówię Wam bankowo kiedyś to od Remka usłyszę :-D:-D:-D

just - coś w każdym razie trzeba zamontować do tych dwóch połówek :-))))))
Ja zaraz będę miała gorący chlebek :-p Masełko osełkowe już czeka :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry