• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gorący chleb tylko z dodatkiem masełka :-p później może być na nim wszystko ;)))) chociaż na szyneczki smaka specjalnie nie mam :/ Dzisiaj się zmusiłam do dwóch plasterków krakowskiej :szok:

reklama
Jestem nieciężarna,sprawdziłam sikaczem następnym a @ wciąż nie ma...
Robię makaronik z krewetkami,czosnkiem,pomidorkami i gruszką:szok:,mniam

Olivka - no to sobie dogadzasz :-) mi już dzisiaj just smaka zrobiła :))))) Właśnie skończyłam trzecią ciepłą kromę :szok: Trudno....najwyżej będę omijać lusterko :laugh2:
A Tobie życzę smacznego ;)))

jestem,pojechałam do mnie do pracy bo możemy korzystac z solarium i stwierdziłam,ze po dzisiejszym deszczowym dniu należą mi się Kanary i pojechałam się wygrzać:)) a potem kumpela kosmetyczka zrobiła mi frencz na nogach a ja Jej henne brwi i rzęs..teraz wcinam kolację..

Oliwka Ty widze też bedziesz jadła:)) smacznego

bo Made i Just juz po ciepłym chlebie wciągnąły:)))))

Też bym zjadła ale skąd tu teraz ciepłą kromkę wziąć?
Jejku,makaronik był boski,zjadłam 2 pełne talerze:) I to ja muszę omijać lusterko a nie Ty.:)

Made:)))
Dziewczynki czy któraś z Was brała Cyclodynon?Może to od tego brak @? Niby ma regulować a tu co???

reklama
No ja chyba przerywam bo kurka jestem zapuchnięta,lekko śluzu brązowego,czuję się jakbym @ miała a tu nic...i jeszcze sikacze negatywne.... Ja się tak nie bawię...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry