• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka -no coś nie halo u Ciebie....
może faktycznie odstaw ten Clo...cos tam bo to może i po nim tak masz..

współczuje..na pewno nie jest Ci lekko...nie ma @ więc wciąż nadzieja...rodzisz test -I krecha więc po nadziei a tu dalej @ brak i tak w kółko...

mam nadzieje,ze na dniach sie wyjaśni-w ta albo w ta stronę....

reklama
hej kobietki
wpadam oczywiście chwilowo,my sobie jako tako żyjemy i próbujemy powoli wypracować jakiś plan dnia dla naszej 4. mała ma chyba już kolki bo często pręży się do tyłu i krzyczy, wczoraj dała mi popalić od 14 do 18, co próbowałam ją położyć to krzyk totalny, ale potem nockę ładnie przespała z pobudkami 2 razy na mleczko. teraz znowu krzyczy bo dostała czkawki ale mój mąż jest na posterunku bo mi barki wysiadają od noszenia;). byliśmy na kontroli w przychodni i w końcu zaczęła przybierać na wadze kosztem jednak tego że zarzuciliśmy karmienie piersią i jesteśmy na butelce-mój mąż nawet się cieszy bo sam może więcej przy małej zrobić oprócz przewijania i kąpieli;), a tak w ogóle stwierdzam że mam bardzo charakterną córkę;), oto ona- prawie dwa tygodnie po porodzie i w momencie kiedy nie śpi;),pozdrawiam

Zobacz załącznik 376747 Zobacz załącznik 376748

kurcze Mamo nie mam- trochę się skupiłam na tych naszych kolkach i wypadło mi z głowy-dzisiaj już nie ale jutro napiszę do niej smska- w poniedziałek chyba pisała mi że czeka na decyzje czy będzie mieć przetaczaną krew-a potem zapomniałam do niej napisać,oki ja zmykam pod prysznic póki mała chwilowo nie płacze-kolki niestety kończą się u mnie na rękach bo wg mojego męża ja mam jakiś sposób?ciekawe... pozdrawiam i do usłyszenia

witam sobotnio przy kawie...

Paulina jak czegos się dowiesz to daj znac co u Libby...
a tez po porodzie z Zuza miałam propozycje transfuzji ,ale odmówiłam..organizm sobie poradził ,ale było kiepsko-hemoglobinę miałam2,3......
ale buraki i jeżyny dały rade:)
powodzenia w kolkach...

hej sobotnio
ja na sekunde dzis przed wyjazdem sporo do zrobienia!!!

mama :100 lat dla domiego !!! :) udanych urodzinek zycze!

oliwka : oi dla twojej corci najlepsze zyczonka! bawcie sie swietnie na imprezce urodzinowej!
ps. szkoda ze malpa przylazla... No ale choc wiesz na czym stoisz...

serg : jak samopoczucie ???? lepiej ????

paulina : slicznosci bejbik :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

milego dnia!

reklama
Jos- dziękufka ;))
jak tam po spacerze z mężem;))?????
Wy niedługo macie rocznicę ślubu..

Oliwka-@ przylazła więc choć mozna nowy cykl zacząć..
no i uściska dla 4 latki:))

nasza Wiola też dziś latka kończy(to znaczy w sumie w poniedziałek)-ja juz Jej smska napisałam:))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry