• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka - to ja Ci coś teraz powiem. Gdybym się stosowała do instrukcji to też bym nie miała owulacji w cyklu, w którym zaszłam w ciążę. Kupiłam drugie opakowanie i szłam w zaparte, test mi wyszedł, uwaga......... W 19 dniu cyklu, przy cyklach 30, maksymalnie 31 dniowych :)))

reklama
CZESC KOCHANE.
u nas uwaga uwaga znowu pada:-(. szlak mnie zaraz trafi...Iwa cos mi kicha i z noska jej leci a przez to jest marudna i ciagle na kolanach chce byc a ja mam duzo roboty w zwiazku z impreza...
kto przygarnie moje dziecie na 2 dni?
rurka co do palenia to tylko i wylacznie silna wola ja rzucilam palenie po 5 latach palenia i teraz nie pale juz 3 lata prawie(1 pazdziernika), wczoraj w nerwach zapalilam i ...no fajne uczucie ale juz nie zaczne palic , bo mi smierdzi wszystko
mamita witaj...:-*. zaraz biore sie za sernik
made co tam? pogoda nadal ladna?:-)
just jak zuczek malenki? wstal juz?

Ostatnia edycja:
rureczka -pogrzebałam i znalazłam :tak: i aż mi się łezka w oku zakręciła....poczytaj:

mamita - po @ kochaliśmy się co dwa, trzy dni, owulkę miałam w 19 dc, testy mi pokazały dwie krechy w 19dc a w 20dc już miałam bladziochy na teście, więc owulka musiała być w nocy ;-) a przytulania były w 18 dc i 20 dc..... no i potem jeszcze tylko raz :-p :-D:-D
Także......dziewczyny, naprawdę: co dwa dni po okresie aż do minimum - wykazane owulacji :-)

aaaaaa...... i w życiu stąd nie pójdę, ani mi się śni :-p będziecie musiały znosić moje humorki, zachcianki, i w ogóle )))))

Wiola - :-D:-D:-D pogodynko moja, świeci słońce, kolegi już na ławce, no piknie jest, Ci mówię :))))))))

rureczka - Ty się tak sztywno tych zaleceń nie trzymaj, tylko SIKAJ !!!!! Co Ci kurka szkodzi ? :-p

Ostatnia edycja:
Wiola - a bierz ile chcesz, ja i tak dzisiaj z tych promieni nie skorzystam :-)))) A słyszałam, ze weekend na zachodzie i północy Polski zapowiada się mało optymistycznie :-( w tym Toruń :((( i nie dość, że przewidują opady, to jeszcze niską temperaturę :((( Musisz Wiola wymyślić jakieś zabawy w domu, bo z ogródka raczej nie skorzystacie.
Imprezka jutro czy dzisiaj?

impreza w niedziele a taka calodniowa. przyjada po kosciele czyli tak o 12.30 a wyjada pewnie kolo 1, 2 w nocy. wiec troche jedzenia trzeba przygotowac... bedzie 14 doroslych i 6 dzieciakow

dzien dobry :-D
;-)

po sniadanku , po spacerze z psiakiem :-D
no i za niedługo włoski bede farbować :-D ;-)

Rurka a ja podejrzewam ze jest fasoolka :-);-)

cześć i czołłem dziewczyny :-D buzi buzi :-);-)

reklama
osobiscie nie lubie:-) ale co zrobic ? moj M ma 2 braci +ich rodziny, moja siostra+ jej rodzina, tescie, znajomi i sie uzbiera... a najlepsze jest to ze ja nie zapraszam na urodziny ale i tak wiem ze sie zjada...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry