• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - hmm...może skorzystacie z poradni małżeńskiej...? Z tego co zdążyłam zauważyć zbyt częste są u Was te kryzysy, nie ma na co czekać, trzeba coś postanowić dla dobra rodziny.
Takie funkcjonowanie na dłuższą metę nie przynosi niczego dobrego.
STO LAT dla NINKI :)))))

mamitka - UCAŁOWANIA DLA DOMISIA :*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka- cos musicie zadziałać.....Made dobrze radzi..jesteście rodziną -córa juz trochę przeszła-ma 2giego tate i teraz znowu rewoluja w życiu...kochana coś postanowić musicie-Ty temperamentna jesteś i pewnie przez to takie częste kryzysu u Was..

kurka co z ta Twoja @!!???
masz zamiar powtórzyc test albo bete zrobić?????

Nie ma sensu powtarzać testu,wiem jaki będzie wynik:(
Ostatnio nam się piętrzą coraz bardziej problemy...nie wiem co jest i nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Dzisiaj przenoszę się do mieszkania które wynajęliśmy na czas remontu.Nie wiem co będzie dalej.
Najgorsze jest to,że on nie potrafi pokazać czy powiedzieć,że mu zależy itp...A ja idę w zaparte.
Na szczęście się nie kłócimy ale dziewczyny widzą milczenie...

Olivka - trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty. Waszych problemów nie załatwi żadne forum, musicie się zmobilizować i zacząć działać RAZEM.
Ja Wam życzę wszystkiego dobrego :)

just - no nareszcie :-) to co mam szykować?

rureczka - w ciąży rzadko kiedy występuje okres :-D:-D:-D)))) SIKAJ !!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry