• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem-mam dość wakacji,deszczu i dzieci w domu które szaleją tak,że ciągle wrzeszczę
a025.gif
a025.gif
a025.gif
a025.gif
a025.gif
a025.gif
!!!!!!!!!!!!!

gdzie jest qrwa to słońce!!!!!

zaraz mnie rozniesie normalnie!!

Lil co u Ciebie ,znacie już płeć ,imie wybrane????
pozdrawiam...

Agapa a co Ty taka zalatana??u Ciebie wiadomo Kto mieszka???

Młoda- dzięki ;)jak spacerek??

Mamuś hejka hejka!!!!!!!!! Doczytałam gdzieś, że poszłaś do pracy i jesteś zadowolona! Bardzo fajnie!!!!!! I oczywiście trzymam kciuki za skuteczną wpadkę i żebyś miała dobry nastrój! U nas ma być dziewuszka - ale imienia nie mam wybranego - poczekam aż się potwierdzi, że dziewczynka. Buziaki!

Wiolka słońce ma się w końcu pojawić! Będzie na pewno :)) A jak nie to przyjeżdżaj do Torunia na solarium, ja tak kiedyś robiłam jak miałam depresje zimową hehe :)))

lil my dzis z mama o tobie mowilysmy ze tesknimy i ze moglabys sie odezwac i prosze bardzo jakbys w myslach czytala...
a co do slonca to jeszcze troche i naprawde pojde na solarium sie dogrzac bo mam dosc tego deszczu... kto to slyszal zeby dziecko w lipcu po dworzu w kaloszach i kurtce przecideszczowej chodzilo?

reklama
Wioluś to się cieszę, że mnie wspominałyście :) Aż miło mi się zrobiło, bo na forum łatwo wypaść z obiegu hehe :)) Dla mnie to nie tak źle, że to lato chłodniejsze jest niż rok temu - ale faktycznie też już mam jakieś przygnębienie z powodu braku słońca, no i w tym tygodniu już dwa dni tak padało, że nie szło z domu wyjść z Maciusiem. Więc w chałupie sajgon, bo Maciuś bawi się czym może. No ale dziś troszkę u nas słoneczka było - wprawdzie niewiele, ale jest nadzieja na więcej!!!!! Buziaki dla Iwusi!

My już szykujemy się do spania - buziaki dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry