• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dostałam sms od mlodam
Urodziła przez cc córeczkę o 10.27 4410 i 57 cm.
Jak pozwoli to wstawię zdjęcie. Pytałam tez o imie bo nie wiem na jakie w koncu sie zdecydowali ale myslę, ze chyba Aleksandra

mama u nas ciepło i słoneczko więc jutro to dojdzie do was
Wiola a jakie bo jak kiszone to może porozkręcaj i dorzuć????

reklama
Wisieńka- dzieki za info:)) ło matko jaka duuuuuża babka ta Ola!!!!

MŁODAM- GRATKIII!!! super,ze juz po!:)

Wisieńka- mam nadzieje,ze słonko dojdzie :)) a szykujecie sie nad jeziorko jak wtedy czy do tego domku mamy przyjechać??masz jakis plan??? :))

Tak kluseczka, fajna taka pulchniutka i gładka. Widac, ze nie umeczona bo cc planowane. Emisia mimo, ze po cc to była pognieciona i z bokserskim nosem ale ona już wychodziła na świat sn więc była scisnieta w kanale i to dość długo.

mlodam gratuluje.... Olenka sliczna i duza.
wisienka czesc jest konserwowych a czesci kiszonych... a kiszone myslicz ze moge otworzyc i dodac? to by mi 20 sloikow uratowalo
znerow az poszlam sobie zapalic...

Wiolka myslę, ze kiszone możesz i nic im nie powinno być. A konserwowe maja ocet to tez pewnie beda dobre. Otórz po słoiku za tydzien. Szkoda twojej pracy. U mnie w tym roku tato robi mi ogórki ma u siebie na ogrodzie klęskę urodzaju.

No nic zmykam bo mała Emilka w końcu wstała i pójdziemy na spacerek:-)

reklama
Pozwolę się przywitać z Wami i podczytać co u Was. A póki co to zauważyłam, że dwupaki się nam rozpakowały: Wisienka, Paulinka, Mlodam gratuluje!!!! Ależ Wam zazdroszczę! I same dziewuszki widzę! Pięknie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry