• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny rozpieszczacie mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Dziekuję bardzo.
mama my co roku jakoś o tej porze się widujemy:-D
made my tez tylko na kilka dni bo i kaski za bardzo teraz nie mamy i Pol urlopu. Jakby miał urlop to nad jeziorkiem bysmy z tydzien posiedzieli ale dobre i trzy dni.
kocurki buziaki
A ja zamiast pakowac to poszłam pod prysznic, umyłam głowę, pobalsamowałam się i maseczkę zarzuciłam na twarz:-D:-D:-D:-D A teraz ide taka piekna prasowac pieluchy.

A dla starających buziaki od Emci na słodka dziewczynkę**************************

reklama
made no co ? pochlebic sobie chcialam...:-)
mama ja tez dosyc czesto mysle o lil ale nie mam do niej priva ... tak naprawde mam tylko priva do ciebie i do pysi mialam ale mi Iwcia kontakty wszystkie z tel usunela dobrze ze twoj numer na sim zapisany mialam.

Made- dzięki ;)
a ten przybornik z żyrafka to z Leroy M.:)
Zuza ma jeszcze do kompletu firankę z żyrafką i poduszkę...śpi z żyrafką i wogóle Ona kocha zyrafiki:-D:-D

co do mebli to w komodzie ma bielizną,piżamki,spódniczki a w dolnej szufladzie szaliki ,czapki..itd...

a ta szafka wisząca i stojąca też jest pojemna bo każda część się otwiera osobno i jest przedzielona na pół ,zaraz Ci wyslę :-D:-Dwięc dla dziecka takie rozwiązanie super..bo przeciez trzeba podzielić-osobno bluzy,bluzki na długi i krótki rękaw...spodnie,spodenki iiiittttdddd:-):-)
dlatego zajmuja niewiele miejsca w pokoju a dużo tam sie pomieści..

mamitka - dokładnie: Leroi M. :-)))) Doszły półeczki, dziękuję. Piękny ma Zuzka pokoik :tak:
Teraz masz za zadanie przypomnieć sobie nazwę mebelków :-D

Wisienka - ech tam....pięknie wyglądasz i co tu dużo gadać ;-) A ile Ci kg zeszło po porodzie ? I ile przytyłaś..?

Made- dzięki:)
a tu masz meble Domisia z pokoju
elf_mid_562.jpg
elf_mid_565.jpg
jeszcze ma komodę postaram sie poszukać .

nazwa tej firmy to meble BOG-FRAN

made przytyłam prawie 12 no 11,5 i zostało mi 2 i brzuch jeszcze widać no i celulit się rozgościł. Będę z tym walczyc jak minie te 6 tygodni bo miałam z ta blizna kłopoty i mimo, ze juz dobrze to chce niech się dobrze pozrasta i będe ćwiczyć, masować i przemawiać do paskudztwa groźnie:-D:-D:-D
My kupilismy mebelki w ikea, zrobilismy sobie sami zestaw
mama jak pogoda w Poznaniu?????

Made jak bedzie szukała z tej firmy to Domisia zestaw nazywa sie Elf;)

Wisieńka- póki co szału nie ma z pogoda...dzieci siedzą w pokojach i
e088.gif
z nudów...chłodno i pada;/

ja zjadłam 4 bezy i mi niedobrze...

zaraz robię racuchy z jabłkiem i cynamonem posypane cukrem pudrem-ktoś chętny????

dziewczyny ale odwalilam numer...pozaprawialam ogorki ale wszystkie bez gorczycy....@@!@@$#%^^*&&*(**&&&mac no....przezciez to wszystko do wywalenia jest bo niedobre beda.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry