• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane. Wpadam napisac, ze mlodam dzisja ma cc:-)
U nas bez kolek na szczęscie:-DAle Emilka ma fazę 2-4 bez spania i walczymy druga noc żeby jej to przestawic. Dziś było pół godziny mniej marudzenia i w takim tepie licze, ze za 4 dni juz nie bedzie jej się wydawało, ze to dobra pora na zabawę:-DJest taka słodka, ze chcę ją całować i tulic o tej nierozsądnej porze. ledwie się powstrzymuję żeby zachowac powagę nocy
mama w koncu ci e złapałam na bb,niedługo więcej będziemy widzieć się w realu niż na forum:-D
lecę się szykowac do jutrzejszego wyjazdu nad jeziorko póki jeszcze Emusia spi bo lada moment powinna wstawać:-)
Pozdrawiam mamusie i staraczki

reklama
Wiola to ja mam inaczej..nakupilam im ostatnio i dołozyłam do szafek i teraz musze wszystko powyjmować i posegregować;/

Dzień dobry :)))))

mamitka - tak właśnie przypuszczałam, że ten lakier to musi być specjalistyczny ;)))
Zapytam jak to u nas wygląda...cenowo jak i też z jakich materiałów korzystają ;-)

młodamamusia - u la la... niezłe zaopatrzenie :-D

Olivka - współczuję tych boleści, mnie raz jeden taki atak złapał, waliłam dosłownie głową o ścianę, żadne tabletki nie pomagały :( po kilku godzinach, kiedy traciłam już przytomność dostałam pyralginę dożylnie i w końcu ustąpiło. Nie wiem czym to było spowodowane, bo więcej się nie powtórzyło, i oby nigdy więcej. Wolę już poród :-D

Kocurek !!!! Wracaj z ciałem do środka !!! Kawki się napijemy :-p

Wiola - zdjęcia urocze :-) Uwielbiam takie obrazki :))) dziecko + kalosze :-)))))) Rewelacja !

Wisienka - hej :-D))) Dzięki za wiadomości o młodam :))) Trzymamy kciuki. Z jakich przyczyn Ona ma cesarkę?
Aha, i przed tym pakowaniem, mogłabyś jeszcze nam wstawić małą Księżniczkę :zawstydzona/y: prosimy :))))

Made- no tak,to takie specjalne lakiery-dość gęste,ale najwazniejsze jest to ,ze ona sa utwardzane w lampie i dlatego takie trwałe...ja teraz zrobiłam sobie w poniedziałek to za tydzień wyslę fotkę i zobaczycie jak wyglada po 10 dniach:tak:

Wisieńka- no to &&&&&&&&&& za Młodam!!

Wiola- tak,tak-Iwa słodkości ;))

Made -Młodam ma cc ze względu na wzrok-ma jakąś spora wade i na 1 oko prawie nie widzi..

kurde jak tak bedzie mi chodzic internet to nerwowo zaraz nie wytrzymam i wylacze kompa... ale sie muli no.
witaj made... widze ze u ciebie nie pada i kable suche:-)
mama to jestes w lepszej sytuacji... mnie czekaja dopiero wydatki.mialam jej nakupowac ubranek u rodzicow w anglii bo tam tansze wszuystko a mi jakosciowo odpowiada...ale jedziemy dopiero we wrzesniu wiec kilka rzeczy trezba kupic.
wisienka to swietnie ze nocki lepsze... oby bylo coraz lepiej
mlodam za cc&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mamitka - oj, to poważna sprawa. Jakoś mi to umknęło...Najważniejsze żeby wszystko poszło dobrze. Tak po cichu to Jej bardzo zazdroszczę :zawstydzona/y: już dzisiaj będzie tulić swoją maleńką laleczkę :))))

Ja szukam mebli do pokoju dla dzieci, i mam problem...nie chcę takich typowo dziecięcych, ale nie wyobrażam sobie też meblościanki z witrynką u maluchów :/ Najbardziej widzi mi się zestaw z VOXa - Magellan, z tym łóżkiem podwójnym i wysuwaną szufladą....
Ale może któraś z Koleżanek zna jakieś ładne zestawy młodzieżowe ? Najbardziej zależy mi na takim podwójnym łóżku, piętrowe odpada :/

No mama ma rację made ze względu na wzrok mlodam ma cc:-)
mama zatankuj kochana o jakby miało być inaczej:-)
made prosze bardzo))))))))))))))

Załączniki

• E1.jpg
    E1.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 46
  • E2.jpg
    E2.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 47
  • E3.jpg
    E3.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Wisienka - Księżniczka, że nic dodać nic ująć, a w tej sukienusi jaka słodka :-))))) Śliczności.
A ta Pani to Ty? :zawstydzona/y:

Wiola - normalnie jesteś lepszą pogodynką niż te wszystkie Skóry i Gardiasowe :-D)))))) Pogoda przepiękna, słońce świeci, osiedlowe dziadki już w komplecie zasiedli na osiedlowej ławeczce....żyć nie umierać :-) Muszę się wylansować !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry