Wisieńka
Fanka BB :)
Hej kochane. Wpadam napisac, ze mlodam dzisja ma cc:-)
U nas bez kolek na szczęscie
Ale Emilka ma fazę 2-4 bez spania i walczymy druga noc żeby jej to przestawic. Dziś było pół godziny mniej marudzenia i w takim tepie licze, ze za 4 dni juz nie bedzie jej się wydawało, ze to dobra pora na zabawę
Jest taka słodka, ze chcę ją całować i tulic o tej nierozsądnej porze. ledwie się powstrzymuję żeby zachowac powagę nocy
mama w koncu ci e złapałam na bb,niedługo więcej będziemy widzieć się w realu niż na forum
lecę się szykowac do jutrzejszego wyjazdu nad jeziorko póki jeszcze Emusia spi bo lada moment powinna wstawać:-)
Pozdrawiam mamusie i staraczki
U nas bez kolek na szczęscie
Ale Emilka ma fazę 2-4 bez spania i walczymy druga noc żeby jej to przestawic. Dziś było pół godziny mniej marudzenia i w takim tepie licze, ze za 4 dni juz nie bedzie jej się wydawało, ze to dobra pora na zabawę
Jest taka słodka, ze chcę ją całować i tulic o tej nierozsądnej porze. ledwie się powstrzymuję żeby zachowac powagę nocymama w koncu ci e złapałam na bb,niedługo więcej będziemy widzieć się w realu niż na forum

lecę się szykowac do jutrzejszego wyjazdu nad jeziorko póki jeszcze Emusia spi bo lada moment powinna wstawać:-)
Pozdrawiam mamusie i staraczki

prosimy