• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda- to lansuj sie a potem zapodaj fotke :))

my własnie skończyliśmy sniadanko..
trzeba sie brać za pożądki..
ale ....mam na Was oko
a015.gif
:)) a nawet dwa oka :)))
a035.gif

Just-smacznego sniadanka i poklepać ode mnie po pupci Remika ;))))

reklama
Hej,wczoraj mi bateria padła a potem migrena aż do dzisiaj,taka porządna z wymiotami itd:((((
Ledwo przeżyłam małej przyjęcie urodzinowe.
33dc,@ brak,zaczyna mnie to drażnić.

Cześć ;-)

Mamitka pofatyguję się do niej to się zorientuje czemu tak mało :) a powiedz mi kochana, czy przy tym hybrydowym paznokcie sa mniej narażone na uszkodzenia? Bo mi się ostatnio troszkę łamią i nie chciałabym chodzić z każdym paznokciem różnej długości, rozumiesz:-D:cool2:

Kocurro, Młoda, Just, Oliwka
witajcie :))

Oliwka- a Ty wiesz,ze ja tez ledwo żyję...tak mnie wczoraj głowa bolała,ze cały dzień na Apapie jechałam..we wtorek Codipar brałam..masakra-nie wiem czy to migreny czy nawrót zatok u mnie...szlag by to-żyć się odechciewa przy tym bólu...
współczuję Ci ..i do tego brak @....:confused2:

Rurka- tak hybrydowy utwardza pazurki,więc powinno byc si u Ciebie-robiłam jednej babeczce która tez ma słabe pazurki i była zadowolona:tak:to jest płynny żel w formie lakieru,który utwardza sie w lampie więc paznokie są twarde i wytrzymałe..tyle,ze po usunięciu paznokcie są zdrowe,nie zniszczone tak jak po spiłowaniu żeli czy akrylu...wiesz -co kto lubi,ale jesli masz słabe to hybrydowy jak najbardziej sie nada:))

u mnie w miejscowosci babka robi za 45 zł ale jakimis no name lakierami i klientki narzekaja a inna foremka zrobiła sobie pod W-wą i płaciła 100zł-też tymi lakierami które wstawiłam..

witam sie z rana...my wlasnie zjadlysmy sniadanko...
pierwszy raz od kilku dni nie przywital mnie deszcz za oknem , moze nie bedzie dzis padac? robie sobie nadzieje bo chmury ciemne za oknem....
wstawie wam zdjecie Iwci z wczorajszego spaceru, caly dzien padalo

Załączniki

• DSCN5352.jpg
    DSCN5352.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCN5354.jpg
    DSCN5354.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 41
Młoda miłego spacerku..

Wiola witaj ;) u nas wczoraj padał po 17.00 do wieczora i przez noc...teraz nie pada ale mokro w pień;/

musze przebrac ubrania u dzieci w szafach i komodach bo powyrastali ,ale mi się nieee chceeeeee
c022.gif
c022.gif

reklama
mama ja przebieralam ubrania Iwcia we wtorek i bylam w szoku bo taki spory karton po pampersach musialam wyniesc a tym samym czas na zakupy....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry