• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - :-D:-D:-D)))) a ile jesteś na plusie ? :)))))))))))

just - osobiście bardziej mi leży ta prosta miniówa ;)) Ogólnie widzę, że zaszalałaś Koleżanko :-)))

pysia ??? Pokazać Ci moje nowe pazury a la Majeczka ? :-)))) Możesz nawet wstawić jak Ci się będzie chciało :))))

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaha dziewczyny zostawcie ten drażliwy temat :-p:-D później będziecie z tym walczyć, a teraz niech rezydencje waszych Szkrabików będą niczym wakacje all inclusive :tak::-D:-D:-D

Made koleżanko :cool2: człek wreszcie do ludzi wychodzi, mus coś na schaby wciągnąć jaki ciuch :-D z nowej kolekcji w szafie :-p

pysia - no kolor mnie też powalił :-)))) szczerze to się nie spodziewałam takiego efektu ;))) Dwie warstwy nałożyłam, ale bardzo fajnie się maluje, żadnych poprawek :cool2:

just - jakie tam schaby ???? Widziałam jak pięknie się prezentowałaś na nadmorskim deptaku :-p A kiedy Kochana planujesz chrzciny ?
Co do tych pazurów i lakierów, to ja się tak bardzo cieszę, bo.....bo ja dopiero w ciąży mam takie ładne pazury i szaleję :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
pysia - dokładnie ten kolor :-D Widzę, że też masz dostęp do AVONU :))))))
Mój też chciał mi u stópek malnąć, ale zrezygnowałam, bo jak mi gdzieś wyjedzie, to co zrobię? Przecież mu nie powiem bo się obrazi :eek: a nie chciałabym chodzić z pomalowaną skórą :-D)))

pysia - ten z pazurami to mój własny :cool2: Widać jakie kiepskie zdjęcie :/ ale nie chcę zmieniać telefonu.... wolę zainwestować w hybrydowy :-D)))))
Z tymi kolorami to racja, ale wysłałam też koleżance od której zamawiałam i też jest w szoku ;))) I dobrze. Niech mi przynajmniej raz jeden pozazdrości :-p zawsze to ona pazurami mnie drażniła, to teraz się odwdzięczyłam :)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Dopiero mi internet wskoczył :confused:

pysia - zapisuj jako mój ;-) i pochwal się pazurami :))))

rureczka - ja bym się skusiła za taką cenę na ten hybrydowy ;-)
Muszę jeszcze mamitki zapytać jakim to lakierem malują...

just - BUZIAK :*:* :-D))))))

Dobrej nocy życzę wszystkim :))))
jos - uważaj na siebie, trzymam kciuki, i daj znać :)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry