• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WITAM-WCZORAJ W pracy miałam urwanie głowy-więc mimo ,ze miałam lapka to nawet go nie odpaliłam..

wczoraj królowała henna brwi + epilacja-3 klientki
potem 2 epilacje
woskowanie pach i nóg
pedicure
manicure
i wyszłam o 20.20 prawie a pracuje do 20...
do tego wczoraj było istne oblężenie solarki...masakra-takiego dnia to ja nie pamietam...

Za mną też chodzi ten hybrydowy, już się orientowałam i u mojej kosmetyczki kosztuje 35 zł, tanioszka więc można zaszaleć :D

Rurka- cos tani ten hybrydowy!! na jakich kosmetykach pracuje ta kumpela??
my na Shellac CND to są z USA sprowadzane..
cena jednego to 95zł +przesyłka a potrzebna jest baza też tyle samo kosztuje,potem kolor i warstwa nabłyszczająco-utrwalająca też tyle...u nas kosztuje 60zł a ja uważam ,ze i tak mało..ale szefowa ustala.....
to jest ten lakier którym ja mam pomalowane-wczoraj Pysia wstawiała fotki:)

CND Shellac UV Hot Pop Pink

95.00zł

Dopiero mi internet wskoczył :confused:

pysia - zapisuj jako mój ;-) i pochwal się pazurami :))))

rureczka - ja bym się skusiła za taką cenę na ten hybrydowy ;-)
Muszę jeszcze mamitki zapytać jakim to lakierem malują...

Made to są takie lakiery jak wyżej wstawiłam :)
to taki jakby żel w lakierze :))
nie odpryskuje,nie zarysujesz go i nie ma szans na to ,ze uszkodzisz sobie po pomalowaniu bo zaraz po zrobieniu manicuru może sięgac do torebki i grzeebać i nic nie uszkodzisz :))))
polecam ;)

tyle,ze ja mówię o kosmetykach CND- oryginalnych do hybrydowego ..za inne nie ręczę :)

Młoda-jeszcze sie wyspisz;)
pozdrawiam pochmurnie z koleżanką kawą:)

Just-uprzejmie prosze nie wpychac sie do kolejki ;)))))ja byłam druga ;)
witaj kochana usmiechnietam babko nasza:)))
czy Remi wyspany hasa sobie czy drzemie:)??

Młoda- a dzięki ucałuję,ale narazie bawią sie u góry to ich nie tykam-mam troche spokoju ;))
jak Rafał-spi???

Młoda- to odpoczywaj póki Szczęscie spi :))

Kocurek- nie drażnij ;)) u mnie padało w nocy i teraz jest wszystko mokre,masaaa ślimaków!! niebo zachmurzone i...depresja murowana dzis ;/
ale Ty opalaj ciałko-ja na solarium byłam w pracy i posiadam odcień lekkiego capuccino:))mad morzem sie opaliłam to teraz trzeba podtrzymać sztucznie skoro słonka nie ma...
na solarium byłam ostatni raz jakieś ...12 lat temu:))) czułam sie jak dzikus w łóżku,no ale cóż..jak nie ma lata to trzeba sie dogrzewać sztucznie ;)

Just- możesz wziąć mnie pod rękę i razem bedziemy drugie ;))))

reklama
hahaha zostawić Was babki na chwilę :-D wyjść na śniadanko tylko i proszę jaki ruch :szok::-D

Mama Remi właśnie sobie latał z gołymi nóżkami i pupcią :cool2:

Kocurek masz u siebie słoneczko???? :szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry