• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisieńka pieknie wyglądacie babki:)))

Made ja mam u Zuzy meble takie nie dziecięce ,ale i nie mega dorosłe...może sobie przypomnę nazwę....zamawiałam z Łowicza-tyle pamietam...
kupilismy takie,żeby nie trzebabyło zmieniac jak troche podrosnie:tak:

Wisienka - ale Ty jesteś PIĘĘĘĘĘĘĘKNA :szok: Jak ta Twoja niunia odziedziczy po Tobie urodę no to.....nie wiem :-D ale będziesz miała problem :))))))))))

mamitka - ale Ci dobrze :zawstydzona/y: też bym taką Wisienkę wyściskała :-p:-D)))))

mamitka - no właśnie o takie mi chodzi, żeby nie okazały się sezonowe ;-)))) Jak sobie przypomnisz to bardzo proszę o maleńki wpis w okienko :)))))

Ostatnia edycja:
made tam zaraz pogodynka ...dedukcja tylko :-)
wisienko sliczne kobitki z was... ale ci zazdroszcze tego maluszka w lozeczku
mama fajnie macie ze sie poznalyscie w realu... ja mam blisko tylko do lil_maja ale jej juz dawno nie bylo na BB.

Made -ha,wiem ,ze mi dobrze ;)) w tamtym roku juz sie widziałysmy nad jeziorkiem ,cały dzień nam sie buzie nie zamykały:)))) teraz pewnie bedzie podobnie ;))

po wizycie wstawimy fotki:)

Wiola- ja też ostatnio myślałam,co tam u Lil mai....może sie niedługo odezwie...

Wiola - :-D))))) Ty Logiko Ty :-p

mamitka - akurat Ciebie to miałam okazję poznać dzięki telefonii komórkowej :-D)))) i wiem, że gadułka z Ciebie urocza :-))) I zazdroszczę tych spotkań. Ja muszę siedzieć na dupci w tym roku, żadnych wyjazdów :((( Ale w przyszłym roku sobie to jakoś wynagrodzimy :tak:

wisienka cuuudna jesteś!!! O małej nie wspomnę :-):-):-)

made powabne ciałko hehehe zawleczone do środka, to słońce to zmyłka była :dry: A tak się natrudziłam z nakładaniem balsamu do opalania :-D
Kawkę chętnie, tylko net okropnie nijaki i nie potowarzyszę Wam kobitki na razie... może później... Mam nadzieję, że chociaż to się wyśle grrr...

:-D BUZIAKI DLA WSZYSTKICH OBECNYCH :-D

Kocurek - a widzisz :-p lepiej z koleżankami było siedzieć :cool2: i na balsamie byś zaoszczędziła, i kawkę wypiła do dna, a tak...? No ale później też mam w planach tu siedzieć :-D)))))) Zadomowiłam się na dobre :))))))

mamitka - no piękne te mebelki :tak: i wybarwienie takie, że spokojnie łóżko dokupię do nich. A mój Maniutek też ma w pokoju ten przybornik z żyrafą na ścianie :-) Identyko :)))))

reklama
Kocurek-buziak doleciał do mnie-dzieki- Tobie również wysyłam-{}-cmok :))

Made-wysłałam Ci mms'em 3 fotki pokoju Zuzy..mam nadzieje,ze dostaniesz-ja mam raport ,że doreczono..
no tak-my sobie kiedys pogadałysmy:)) gaduła ze mnie bo ja z rodziny Hanki Bielickiej:)))))))))))

Wiola- jak bedziesz u rodziców to saobie nakupisz ubrań i Małej i pewnie mężowi cos skapnie ;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry