• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zapaliłam papierosa po prawie 2 latach nie palenia.Bleeeeeeee,ale mi teraz niedobrze:(((((((((((

reklama
Oliwka a dobrze, że nie smakowało! Podziwiam, że udało Ci się rzucić, ja nie mogę :((

Wiolka Kochana pociesze Cię od 1 sierpnia upały i słoneczko:-D

U nas remont wre. Tapeta zerwana, ściany zeskrobane, umyte, gruntują się, jutro cekolowanie, a jak wyschnie to farba. Serdeczne mam dość.

Nawąchałam się rozpuszczalnika, i tak się trochę martwie. Nie robię sobie nadziei na fasolkę w tym cyklu, ale jakby się jakimś cudem udało, to może takie opary mogą jakoś zaszkodzić? :(

Dziewczyny, ile dni od odstawienia dupka powinna przyjść @? Bo ja już 2 dzień nie biorę i jeszcze jej nie ma :szok:

hahahaha no to dzisiaj jestem PIERWSZA :-D

czy któraś z Pań przygarnie mnie na śniadanko??? pusta lodówka u mnie:zawstydzona/y::eek: :szok: a Remik śpi, więc nie chcę go teraz ubierać i wybudzać :sorry: więc muszę poczekać jeszcze trochę :angry:

Dzień dobry :)))

just - promyczku, na co masz ochotę ? ;))))

MŁODAM - WIELKIE GRATULACJE DLA WAS !!!!!!!!!!!! SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I NA BB :-) OLA PIĘKNA !!!!

jos!!!!!!!
Co z Tobą? Odezwij się.

just - wszystko mam :cool2::-D)))) powiedz tylko słowo, a będzie zaspokojony Twój apetyt :-p
Jak spał mój Piętaszek??? Proszę wycałować stópeczki :* :-)

Just- jajeczniczka na maśle ze szczypiorkiem moze byc ??????????

Made -hejka-wczoraj fotki mebli Domisia wstawiłam i może na tej stronie sobie poszukasz czegoś ciekawego..tych Zuzy nie znalazłam nazwy firmy..
a Jos miała wizytę???

dzis nasza Sergii ma wizytę-usg połówkowe:)&&&&

mamitka - :-D)))) No właśnie siedzę Kochana i szperam w internecie ;))) Dzięki za foteczki.
A jos miała mieć wczoraj połówkowe, trochę się martwię bo fizycznie niedomagała, a sama się wybierała do Paryża na wizytę :/ Miałam nadzieję, że się choć w nocy odezwie...
......czekamy :)
Za sergii kciuki trzymam ;))) O której to badanie???

reklama
Ninka miała mieć jutro grilla dla rodziny ale wczoraj wszystko odwołaliśmy.Mamy kryzys małżeński i zastanawiamy się co dalej z nami będzie.
W sumie to chcemy się rozstać bo ja nie mam siły tego ciągnąć,on też raczej nie.
Głowa mi pęka non stop,@ nie ma tylko śluz zabarwiony na brązowo.
Jestem wykończona psychicznie,nie wiem co się z nami dzieje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry