• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola :-D ja bym wyjechała w cholerę :)))))) hahahhahaaaaa
Byle do poniedziałku Kochana :tak: A ogórki uratowane????

młodamamusia - hej ! Na jaki kolor włosy farbujesz?

reklama
Miałam kiedyś granatową czerń, ale ja się ograniczałam co najwyżej do szamponów koloryzujących ;)) zbyt tchórzliwa jestem.
To jak się już zafarbujesz, to proszę foteczkę do wglądu :)))

made czy sie uratowaly okaze sie pozniej, czy da sie je zjesc....
u nas od czerwca do wrzesnia jest masakra z imprezami, srednio co 2 tyg cos jest... koszmar jakis:-)
mloda odwarznie ...ja sie boje czerni... zawsze maluje na brazy albo czerwienie

made :-)w sumie i ja i Lukasz mamy wielkosciowo taka sama najblizsza rodzine... tylko ze moi rodzice i siostra ze swoja rodzina mieszkaja w Anglii...wiec na imprezach jest tylko moja jedna siostra...

made bardzo chetnie:-) tylko wybyc niechca... :-/
no mloda szalejesz teraz z kolorkami... mi jak narazie najbardziej i tak podobala sie w wersji blondii:-)
ja kiedys tez blad mialam ale podobno mi nie pasuje bo mam ciemna karnacje i ciemne oczy...wiec tak sobie zostalam przy tych brazach ...ale chetnie tez bym poszalala z kolorkami...
a Iwcia chodzi i marudzi po mieszkaniu

reklama
no to ładnie dzisiaj mnie syn wystawil do wiatru :-D:-D:-D od kilku dni o tej porze próbuje ze mną rozmawiać i nie śpi, a teraz???? :szok: śpi jak zaczarowany, ja na szczęście duuużym kubkiem kisielu i dwiema kanapkami z niepierwszej świeżości chlebem się poratowałam :sorry:

no i nie wspomnę już nic na temat pogody, bo nie warto :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry