• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
melduje sie i ja :)

Asionek- no nie halo jak pada ,ile dzieci moga w domu siedzieć ...wynudzone są jak 150
e158.gif
e158.gif

ale juz jutro pobawią sie z innymi dziećmi to troche odżyją:-p

jak kładłam dzieci spac to Zuza przytuliła mnie i mówi-mama jesteś najlepszą mamą na caaałym świecie.........
dla takich chwil warto żyć!!!!!

gdybym w grudniu nie poroniła to na 5 sierpnia miałam termin porodu-żal mi serce i gardło ściska.......
c020.gif
c020.gif
c020.gif

oj tak cale dnie w domu to porazka dla dzieci :(

slodka ta twoja coreczka :)

ja mialam termin na maj ... juz by maluszek tez byl z nami ... no , ale widocznie tak musialo byc
zycze tobie zeby szybko dzidzia w brzuszku zamieszkala !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny jaka ja mam @ :szok: takiej obfitej w życiu nie miałam. Przepraszam, za niesmaczne opisy, ale zastanawiam się, czy to normalne, czy może po dupku??

nie pomoge , bo nie bralam , ale wydaje mi sie , ze moze byc od dupka

Wiolka ;**

Wszystkiego czego pragniesz,
czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa
co chwilę oraz szczęścia przez cały czas życzy .......

Ostatnia edycja:
Była u mnie wczoraj koleżanka z 2 dzieci...wiecie co mi powiedziała?
Tekst nr 1:
Ja to bym chciała nie móc mieć dziecka tak jak Ty,przynajmniej nie musiałabym teraz tabletek brać...bo mój Rafcio jak mnie dotknie to ja zaraz w ciążę zachodzę...
Tekst nr 2:
Twój mąż to pragnie swojego dziecka,ja to po nim widzę,ja wiem,on jest samcem i musi mieć SWOJE dziecko.Bo to inaczej się kocha swoje jak się ma od urodzenia.
Mój Rafcio nie wziąłby sobie kobiety z dzieckiem.
Tekst nr 3:
Aaaa bo wiesz,jemu jest ciężko,to nie jego dziecko,wszystko mu się zwaliło na głowę i jeszcze teraz wzięliście sobie obce dziecko na wychowanie.No ta,dla niego to obce dziecko...I tak jeszcze z zaskoczenia.(mowa o moim mężu)
Mój Rafcio w życiu by się na to nie zgodził.

WYMIĘKŁAM,to jest kobieta po studiach,pracująca...skąd takie teksty...co ona sugeruje?Że K. nie kocha Ninki????
Że ja jakaś wybrakowana jestem?Że moja siostra jest obca?Że nie wiedział o tym wszystkim...

Oliwka- olej!!!! bo siwych włosów dostaniesz od zmartwień..nawet sie nie zwierzaj takiej lasce-szkoda nerwów....
przykre sa takie teksty-ludzie nawet nie wiedza jak rania takimi słowami!!

Młoda- powitac ;)

czesc kochane ... ja narazie tylko na chwile... glowa mi peka ... czekam na szwagierke ma z nami pojechac do banku, musze pieniadze wlacic i rachunki poplacic.... bede pozniej
buziaczki kochane dziekuje za pamiec i zyczenia

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry