• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki dziewczyny ,ale to się wydaje nierealne. 20.07 działaliśmy ,a @ miała być 25.07. No ,ale dziś już 30 ,a @ wciąż nie ma. Cykle mam regularne jak w zegarku 28dniowe. Wczoraj już myślałam ,że będzie @ bo lekko zabarwiony śluz był ,a tu doopa blada :baffled: nie ma.
oliwka Twój pies większy ode mnie chyba jest ;-) co to za rasa? Ja też nie wyobrażam sobie przeprowadzki do bloku bo w domku to jakoś wygodniej cisza spokój ogród taras czego chcieć więcej ;-) Ale dacie radę remont w końcu nie trwa wiecznie :-)

Dobra ja mykam spać a jutro po nadrabiam buźki ;-)
To trzymam & za fasolkę. Ja jak zaszłam teraz w ciążę to też pojawił mi się podbarwiony śluz, a wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży, więc u ciebie wszystko możliwe.

Chce może któraś kupić Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje
internetowe, bezpieczne zakupy
?

chodzi o balerinki

reklama
hejka
witam sie z poludnia fr :)

asionek : juz po wizycie :) odpoczywaj teraz nim mama przyjedzie :)
u ciebie za chwile pelne 30 tc! ale masz fajnie, tez juz bym chciala miec magiczna 30-tke a tu jeszcze tak daleeeeeeeko...

mama : ciesze ze sie wizyta Wisienki udala :)

milego wieczoru wszystkim zycze!!!

Asionku no Ty jesteś dwa tygodnie dalej niż ja, więc masz duże szanse na poród za 2 miesiące :))) Ja się pocieszam, że Maciusia urodziłam 3 tygodnie przed terminem :) Ale najlepsze jest to, że jak tylko ciąża minęła i zaczęły się OBOWIĄZKI to tęskniłam za brzuchem, leżeniem i nicnierobieniem. Ciekawe czy teraz też tak będzie :))) A do kiedy tak mniej więcej u Was te upały?

no szanse jakies sa :)
ciekawe teraz tez sie doczekac nie moge , a pozniej moze bedzie jak piszesz , ze zatesknie do brzucha :)
w tamtym roku to do pazdzirnika bylo cieplo , pozniej na mieciac do Pl wybylam , a jak wrocilam w listopadzie jeszcze bylo calkiem fajnie :)
tutaj tubylcy twierdza , ze do listopada polowy mozna se kapac :) wiec luz

witam sie wieczornie na chwilę :))

Asionek i zazdroszę tych upałów i współczuję:sorry:u nas kurka kolejny dzień opady i mżawka:no::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze,ze dzieci juto idę do przedszkola do 12 sierpnia bo zanudza się w domu na amen:baffled::baffled:

ja zrobiłam sobie wieczór spa:
prysznic+peeling całego ciała..
peeling twarzy +maseczka
henna bwi
wosk.nóg+ balsam ....teraz pachnę
c015.gif
c031.gif

popijam herbatę imbirową i oglądam kabaret na tvp2:-p

hej mama :)
no fajnie niby , ale meczy troche to cieplo ... a ma byc jeszcze gorecej ... moze nie wykituje hehe
ogolnie cala Fr bez chmur ma byc i mega cieplo :)
moze do was przyjedzie w koncu tez
bo rzeczywiscie z dziecmi to lipa jak pada :(
fajny taki wieczor SPa :)

hejka
witam sie z poludnia fr :)

asionek : juz po wizycie :) odpoczywaj teraz nim mama przyjedzie :)
u ciebie za chwile pelne 30 tc! ale masz fajnie, tez juz bym chciala miec magiczna 30-tke a tu jeszcze tak daleeeeeeeko...

mama : ciesze ze sie wizyta Wisienki udala :)

milego wieczoru wszystkim zycze!!!

no czas zapitala niezle :) u ciebie tez zaraz bedzie 30 zobaczysz nawet sie nie obejrzysz :)
w czwartek zaczynam 30tc i zaczynam 29 lat co juz mnie mniej cieszy hehe

Jos- udana wizyta ,udana ;)) i storczyka dostałam od Wisieńki:)))mam już 7 storczyków:-)

ściskam :)odpoczywaj ;))

Asionek- no nie halo jak pada ,ile dzieci moga w domu siedzieć ...wynudzone są jak 150
e158.gif
e158.gif

ale juz jutro pobawią sie z innymi dziećmi to troche odżyją:-p

zmykam na dziś ...licze ,że jutro bedzie lepiej...choc w pogodzie zmiany dopiero od wtorku zapowiadają wiec może..może -doczekamy sie lata...bo już jutro sierpień.

jak kładłam dzieci spac to Zuza przytuliła mnie i mówi-mama jesteś najlepszą mamą na caaałym świecie.........
dla takich chwil warto żyć!!!!!

gdybym w grudniu nie poroniła to na 5 sierpnia miałam termin porodu-żal mi serce i gardło ściska.......
c020.gif
c020.gif
c020.gif

Dziewczyny jaka ja mam @ :szok: takiej obfitej w życiu nie miałam. Przepraszam, za niesmaczne opisy, ale zastanawiam się, czy to normalne, czy może po dupku??

Oliwka- no :(...

powodzenia w przeprowadzce...&&&żebyście jak najszybciej uporali się z remontem i wrócili do siebie...w bloku bedzie Ci ciężko..wiem z autopsji....

zmykam kochane-do jutra!
spokojnej i przespanej nocy życzę .

Ojjj,jak tylko zrobią jeden pokój i kuchnię to już uciekamy stąd:)
Rurka ja mam tak 2 ostatnie cykle,nie wiem co się dzieje ale leci,że.... i gęste strasznie,bleee

wpadłam zyczyc dobranoc;*
młody prawie caly dzien nie spał...
a teraz juz spi od 20stej ;-)
śpijcie słodko;***

LiL
lubie lubie co roku jestem na tym festiwalu ;-):-) :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry