• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem :)
rodzinka dzsiaj rano pojechala wiec w koncu moge troche odspanac , bo troche ta ich wizyta mnie zmeczyla ...
od rana szorowalam chalupke taki juz syf byl :/
do tego upaly jak cholera i duchota i sil brak troche ...

za 2 tyg. bedzie mama u mnie jeszcze :) ale ona to bez problemowa jest wiec oki :)

Wszystkiego naj najlepszego dla Ninki , Domisia , Wisienk i Mamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zdjecia sliczne wszystkie !!
troche nadrobilam zeby wiedziec co u was :)

Paulina- to dobrze,ze się obyło bez..pozdrów Ją ode mnie ..

Asionek no jesteś -długo Cie nie było..
no i dziękuję :):*
wiem jak wizyta rodzinki potrafi zmęczyc ....:)

Hej Paulinka i Asionek :)))))

Paulinka parę stron wcześniej składałam Ci spóźnione gratulacje! Jak się czujesz?? Czujesz ulgę bez brzucha już??? A jak córeczka???? :)))

Asionku a u Ciebie to już ostatnia prosta! Czujesz, że czas Ci szybko leci?????

Mamuś ja jeszcze czuję, że troszkę mi się proszek do pieczenia przesypał, bo jak tak zjadłam pół ciasta to mam teraz dziwny posmak w buzi hehe :))) Ale jeszcze raz zrobię takie ciasto - na dużej blaszce i z borówkami. Ile tak tych borówek potrzeba na całą blachę???
A tu widzę legendy o serniku na zimno krążą - a mnie ten temat ominął :( A brzmi naprawdę smacznie!

Cześć dziewczyny.
Ależ mam nerwa @ się spóźnia i blokuje tylko staranka...
No i oczywiście nie wiem co napisać bo małpisko mi humor psuje grrrrr

lil ja robilam z truskawkami, mrozonymi tzn najpier je rozmrozilam a potem przekrpilam na pol i na ciasto... pyszne wyszlo ...
mama ciasto pyszne... ale ja z kolei chyba dalam za duza blache albo za duzo owocow bo niskie ciasto mi wyszlo... ale w smaku super
marcepanku a moze jakims cudem juz sie udalo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wioluś ja mam ochotę! Jeszcze większą ochotę mam na ciasto mamy, ale nikomu nie chce się iść na rynek po owoce! No i masz babo placek!!

Oliwka biedny piesek - skąd to uczulenie????????
Mój 65kg koń jest alergikiem:))))Trawy itp:)

Cześć dziewczyny.
Ojjj,ja narzekałam a teraz się ze mnie leje i płaczę aż z bólu:(

My już w bloku,klaustrofobia:((( Współczuję tym co tak mieszkają a zwłaszcza takim jak ja...z domu ze wsi prawie do 2 pokoików...

Byłam po rzeczy:kafelki,fugi,kleje,panele,drzwi,tapetę itp Resztę kupimy w przyszłym tygodniu...
Ledwo żyję a na dodatek 3p bez windy,przynajmniej schudnę:)))))
Mój pies zszokowany,nie wie o co chodzi...nie ma wyjścia na podwórko,dzieci też bo nie można skakać i hałasować:))))

Paulina- to dobrze,ze się obyło bez..pozdrów Ją ode mnie ..

Asionek no jesteś -długo Cie nie było..
no i dziękuję :):*
wiem jak wizyta rodzinki potrafi zmęczyc ....:)

no dwa tyg mnie nie bylo , a teraz przysypiam co chwila chyba zmeczenie i upal z duchota daja sie we znaki :/

Asionku a u Ciebie to już ostatnia prosta! Czujesz, że czas Ci szybko leci?????

!

hej :)
oj tak czas leci jak szlony !! sama nie moge uwierzyc , ze niedlugo bede rodzic :szok:
czasami wogole nie dociera do mnie , ze ja naprawde w ciazy jestem hehe

Cześć dziewczyny.

a moze ....:)
w kazdym razie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za rozwiazanie sprawy i za staranka !! :)

Oliwka powodzenia w remoncie :)

Dzięki dziewczyny ,ale to się wydaje nierealne. 20.07 działaliśmy ,a @ miała być 25.07. No ,ale dziś już 30 ,a @ wciąż nie ma. Cykle mam regularne jak w zegarku 28dniowe. Wczoraj już myślałam ,że będzie @ bo lekko zabarwiony śluz był ,a tu doopa blada :baffled: nie ma.
oliwka Twój pies większy ode mnie chyba jest ;-) co to za rasa? Ja też nie wyobrażam sobie przeprowadzki do bloku bo w domku to jakoś wygodniej cisza spokój ogród taras czego chcieć więcej ;-) Ale dacie radę remont w końcu nie trwa wiecznie :-)

Dobra ja mykam spać a jutro po nadrabiam buźki ;-)

reklama
Dobry wieczór
wink2.gif

pierwsza
laugh.gif
he he

melduje ze wróciłam z reggae festiwal nie dawno
wink2.gif
biggrin.gif

młody teraz pojadł i śpi
biggrin.gif

nadrobie was póxniej a teraz ide spać;*