• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanku ja też tak miałam...@ opóźniona i ten śluz...prawie nic nie bolało jak na @ i przylazła jednak...
Nasza Zara to TOSA INA:))) mój ukochany szczeniaczek:) w marcu rok skończyła:)))

Pierwsza noc w obcym miejscu zaliczona...Jakoś damy radę

reklama
Dzień średnio dobry. Remontu ciąg dalszy. Mam mega obfita @ i tak mnie cyczki bolą, że nie wiem jak się ułożyć!

Laski nie wiecie, czy w aptece można zamienić dupka na lutkę??

Oliwka na długo się do bloku przenieśliście??

Rurka na miesiąc ale mam nadzieje,że szybciej się wyrobimy:) Nawet zamieniłam kafelki na panele w 2 pokojach to będzie ciut szybciej:)
Mój pies od wczoraj się nie załatwił...tyle zapachów na dworzu,jest przerażona...
Leki chyba nie podlegają wymianie ani zwrotowi...no,może jak znasz danego farmaceutę.
U mnie też @ niesamowita...nie nadążam z bieganiem do łazienki....

hej :)
dzisiaj nawet sobie niezle pospalam :) zmeczenie wyszlo ....
za to wczoraj jakies dziwne bole brzucha mialam takie cagniecia ... moze od tego szorowania mieszkania ?? na szczescie dzisiaj jak narazie jest ok !!

u nas patelnia na maksa :/ normanie porazka , a jak widzialam pogode na nastepne 2 tyg. to ma byc jeszcze gorecej :szok:
chyba ducha wyzione :( do tego zero wiatru idzie sie wykonczyc
planow zero na dzisiaj nie mam ochoty ani na morze ani na spacer , moze w domku sobie z moim posiedze dawno nie mielismy czasu dla siebie :)

Dobry wieczór
wink2.gif

pierwsza
laugh.gif
he he

melduje ze wróciłam z reggae festiwal nie dawno
wink2.gif
biggrin.gif

młody teraz pojadł i śpi
biggrin.gif

nadrobie was póxniej a teraz ide spać;*
dobranoc;*

o kurka nocny marek :)
skad tyle sil u ciebie ?? :)

Oliwka , Rurka wspolczuje bolacej @ :(

Mlodamamuśka ja Ciebie też podziwiam skąd masz tyle sił!!!!!! Lubisz reggowe klimaty? Na jakim festiwalu byłaś???
Oliwka, Rureczka oby Wam szybko ta boląca @ minęła i siup nowy cykl czas zacząć! Trzymam kciukasy! Czy dobrze wyczytałam, że obie macie teraz jakieś poważne remonty???
Asionku upałów współczuję! Generalnie bardzo lubię ciepłe lato, morze, jeziorko, plaża, basenik......Ale w tym roku jestem bardzo wdzięczna za to, że jak na razie pogoda mnie oszczędza! Nie dość, że czuję się maksymalnie napuchnięta (już nawet boję się wejść na wagę) to jeszcze jak idę to sapię jak stara babka - no i już odliczam dni do porodu! Chciałabym bardzo urodzić zaraz na początku października hehe :)) Czyli za 2 miesiące...
Marcepanku zaciskam kciuki za fasolkę!!! A jak Twoja Niunia maleńka????
Mamuś zrobiłam dziś drugie ciasto, bo tamto nie wiem jak zniknęło - i nawaliłam za dużo owoców - w środku zrobiła się breja z owoców - ale w sumie to mi smakuje...Tylko jakoś mnie wyrzuty sumienia z powodu jedzenia ogarnęły :zawstydzona/y:

Maja no upaly mecza .. ja nawet nie puchne co dziwne .. ale nie lubie sie pocic :/ no i mecze sie szybciej wiec nie polaze za duzo , w domu tez nie zrobie za wiele , bo ledwo zipie
tez bym chciala za 2 miechy juz rodzic :)

Asionku no Ty jesteś dwa tygodnie dalej niż ja, więc masz duże szanse na poród za 2 miesiące :))) Ja się pocieszam, że Maciusia urodziłam 3 tygodnie przed terminem :) Ale najlepsze jest to, że jak tylko ciąża minęła i zaczęły się OBOWIĄZKI to tęskniłam za brzuchem, leżeniem i nicnierobieniem. Ciekawe czy teraz też tak będzie :))) A do kiedy tak mniej więcej u Was te upały?

reklama
witam sie wieczornie na chwilę :))

Asionek i zazdroszę tych upałów i współczuję:sorry:u nas kurka kolejny dzień opady i mżawka:no::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze,ze dzieci juto idę do przedszkola do 12 sierpnia bo zanudza się w domu na amen:baffled::baffled:

Lil -no to przesadziłas z owocami:)))
ja kłade tak owoce ,żeby były z cm od siebie-nie kłade jeden na drugi tylko obok siebie-ale jak Ci smakowało to najważniejsze..ja we wtorek robię z borówkami:tak:

Młoda ale masz siłe :tak:

Wiola jak tam po imprezie???????:-):-)

buziaki 4all
g010.gif

ja zrobiłam sobie wieczór spa:
prysznic+peeling całego ciała..
peeling twarzy +maseczka
henna bwi
wosk.nóg+ balsam ....teraz pachnę
c015.gif
c031.gif

popijam herbatę imbirową i oglądam kabaret na tvp2:-p