• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Druga :-p

mama - hej !!! Nie dostałam żadnej fotki wtedy mmsem.A co do 5 sierpnia, wiem co czujesz , ja miałam termina na styczeń, tez liczę, w środę zaczęłabym 14 tydzień :), niestety skończyłam tak naprawdę na 9 tym i czas się z tym pogodzić :(

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo,hej Palemko:))) Masz jakąś kawkę?Mi się nie chce z łóżka zwlec...
Wyprawiłam Ninkę i męża,wstawiłam pranie i leżę

Kawę proszę:)
U nas jak to u nas...raz dobrze potem chwilę mam dosyć...ale wciąż się dogadujemy.
We wrześniu ginek,dalej zobaczymy co i jak ale podejrzewam,że bez stymulacji i IVF się nie obejdzie.
Remontujemy się teraz,mieszkamy przez miesiąc w bloku.

ooooo, czyli dużo zmian ... Remontujecie się ? No i jak się mieszka w bloku, jesteś przyzwyuczajona do domku, wiec pewnie trochę się męczysz ? W takim razie kciuki za sierpień, ale myślałam, że nie musisz mieć stymulowanych cykli ?
Czy na forum ktoś zaciążył, nie było mnie miesiąc i nie wiem czy mam komuś gratulowac czy nie ?

trzecia ;)

zawiozłam dzieci do przedszkola i zong!! zostawiłam ich kapcie w czerwcu a tu okazuje sie ,ze ich nie ma!!! no i musiałam drugi raz wracać do domu i zawozić kapcie...

no ale juz jestem z kawą i bagietka prosto z piekarnika z masełkiem i krakowską ;))

Palemko-moja kochana-tęskniłam!!!!!! jak dobrze,ze wleciałas -jak tata??
a ja już nie pamietam co Ci wtedy wysyłałam...

Oliwka- smacznej kawki i szybkiego remontu:)

Rurka-współczuje takiej @-skoro tak nie było wcześniej to pewnie po dupku...

mamitos - witojcie !!! :-D:-);-) ja tez tęskniłam :))

nie ma kapci ? jacie ? ale że ukradli ? ooł

a co do taty, to nie najlepiej, ale nie chce o tym pisać teraz...

ooooo, czyli dużo zmian ... Remontujecie się ? No i jak się mieszka w bloku, jesteś przyzwyuczajona do domku, wiec pewnie trochę się męczysz ? W takim razie kciuki za sierpień, ale myślałam, że nie musisz mieć stymulowanych cykli ?
Czy na forum ktoś zaciążył, nie było mnie miesiąc i nie wiem czy mam komuś gratulowac czy nie ?

Tak,robimy remont generalny:zrywamy podłogi,kładziemy podłogówkę,wstawiamy nowe okna,powiększamy łazienkę,nowy prysznic i wszystko inne no i przebitka piętro niżej żeby dziewczynom pokój zrobić....jest tego trochę...
W bloku jest obłęd:)) hehehe,wszystko słychać wszędzie:) No i te małe pomieszczenia...Jedyne plusy to,że nie trzeba prania wynosić na dwór (balkon-wszyscy oglądają moje majty:)) no i duzy plac zabaw przed blokiem:)

Co do stymulacji to się zobaczy bo u mnie to chyba puste jajeczka się produkują.

Mama,smaka mi narobiłaś...ja mam płatki.Miałam ochotę na jajecznicę ale kupione wczoraj jajka są KWAŚNE:szok:

Palemko- witojta kumo
i047.gif
i047.gif

daj pyszczka-ucałuję...

nie wiem czy ukradli czy poprostu inne panie woźne posprzatały przed remontem i teraz nie wiadomo gdzie karton....trzeba czekać to się wyjasni a tymczasem sobie pojeździłam w tą i z powrotem -bo przeciez ja nie mam co robic tylko jeździć...

mama wsiada do autobusu przed 10-pewnie po 12 bedzie u mnie-muszę tylko podjechać 2 miejscowości dalej Ją odebrać i potem śmigam do pracy..

Oliwka- kwaśne jaja
k070.gif
o siet
g025.gif
to lepiej nie jedz bo potem bedzie
c025.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama