• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama,nie przejęłam się aż tak bardzo,bardziej jestem zszkowana,że ona takie teksty...
Zaraz zmykam do biura...ale mam lenia

reklama
Oliwka- a mnie tak głowa boli ,ze już 2 tabletki wzięłam:baffled:ledwo na oczy widzę...coś mi się zdaje ,ze to znowu zatoki:-(

Cześć i czołem :)

Wiolu 100 lat :*:*

Oliwka olej babsko, pewnie długo się z nią nie spotkasz...

Mamitka co masz dobrego na śniadanko??

Asionek jak się czujesz?

Młoda hej laska, jakie plany na dzisiaj?

Cześć :-)))
Postanowiłam przyjść bo....się stęskniłam za Wami :szok: :-D))))

mamitka - eleganio, że weekendzik się udał, że ciacho smakowało, że Wisienka wycałowana wraz z Emilką, że siódmy storczyk w kolekcji, i że dzieciaki w przedszkolu :-D)))))

palemka - witaj Kochana :* Miło czytać, że powoli wracasz do formy psychicznej. Oby tak dalej :))

rureczka, Olivka - Wasze @@@@@ są identyczne :-):-):-) zaczęłam się zastanawiać czy to nie jakaś plaga...? :-) Życzę Wam, byście w kolejnym cyklu nie musiały tak szczegółowo opisywać tego zjawiska :rofl2:

WIOLA - STO LAT KOCHANA, NIECHAJ FASOLA SZYBKO KIEŁKUJE, ZDROWIA, RADOŚCI, PRZYJAZNYCH LUDZI I CZEGO TYLKO ZAPRAGNIESZ.

:-D B :-D U :-D Z :-D I :-D A :-D K :-D I :-D

hej

oliwka : olej babsztyla, glupie to to i tyle :)

mama : dzieeex :) slodka zuza!!!!! :) no to sa piekne chwile.... :)))))
ja mam ogromna nadzieje ze w twoim brzuszku juz niedlugo zagosci fasolka!!!

palemka : hej :))))

wiolka : 100 LAAAATTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!! :**********************

byłam zatankować ;)) i własnie wcinam drożdżówkę z serem bo po drodze o piekarenkę zahaczyłam :)))

Rurka- miałam świeżą bagietkę z piekarnika z masłem i krakowską :)
współczuję remontu..

Made cześć kochana-zgadzam się ze wszystkim co napisałaś odnośnie mnie :))))))))))))))))
jak tam weekendowy lasn??

Jos- no tak,tak-takie chwile są piękne i nawet się wzruszyłam jak mi te moje Zuzinkowe oczka brązowe tak patrzyły ufnie i mówiły jaka to jestem najcudowniejsza mama:))
no i dziękufka-też mam nadzieję na zakiełkowanie fasolki...
tyle,ze zanim ja zajdę to Wy juz wszystkie urodzicie...

Młoda a u mnie dziś w końcu nie pada i nawet ciepło mimo,ze słonka nie ma.

Oj, mamitka - kaloszów nie mam, lansik nie wypalił :baffled: Ledwo kurtkę przeciwdeszczową dopięłam, nogawki zmoczyłam i już nikt nie chciał na mnie patrzeć :eek:
Byle do środy, podobno słońce ma zaświecić ;)))) Oby, bo depresji się nabawię jak tak dalej będzie ponuro...

reklama
Made- depresja depresją,ale słonko musi wyjśc bo Ty w słonku sexowniej wyglądasz :))

piję herbatę z czerwonaj pomarańczy i z lapacho-reflektujesz??
c007.gif

a co do kaloszy-to ja tez nie posiadam na stanie..ale na jesień musowo sobie zakupie takie kolorowe:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry