• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Rureczka :) remont sie w koncu skonczy i bedziecie sie cieszyc napewno z efektow :) a ja czuje sie dobrze dzieki :)

Hej Asionku:))))
Jak samopoczucie?:)

a dobrze dziekuje :)
co do kolezanki to niezla jest :/ i do tego chyba za duzo nie mysli zanim cos powie , albo ma niezly tupet .. olej i tyle

czesc kochane ... ja narazie tylko na chwile... glowa mi peka ... czekam na szwagierke ma z nami pojechac do banku, musze pieniadze wlacic i rachunki poplacic.... bede pozniej
buziaczki kochane dziekuje za pamiec i zyczenia

Wiola wszystkiego naj nja najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))

Witam i ja...
@ wciąż nie ma...a brzuch boli jak cholera :angry:...

kurcze :/ a moze ??????????? :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby se wyjasnilo szybko !!

reklama
mama nie testowałam bo wydaje mi się to niemożliwe choć zakupiłam w sobotę 5 teściorów na późniejsze ewentualne testowanie.... A zmieniając temat co do mrówek to mnie coś trafi bo mam na skalniaku postawione takie różne figurki żółwia grzyba itp...a w żółwiu mrówy gniazdko sobie uwiły :wściekła/y:
asionek ,młoda dzięki

mloda jak skończy roczek to będziesz się zastanawiała kiedy to zleciało. Tak miałam przy Maciusiu ,a teraz mam podwójne szczęście bo jest jeszcze Nikusia. Za niedługo skończy 5miesięcy i jest już na tyle duża ,że Maciuś się z nią bawi.
Niech Twój mężczyzna rośnie i zdrówka tylko życzyć bo jak to jest to reszta schodzi na drugi plan.
A z innej beczki...czy Rafałek ma jakąś wadę w budowie ust? Bo jak się śmieję to wygląda jak by nie miał prawie górnej wargi i dziąsła widać dużo bardziej. Tylko pytam bo ani Maciuś ani Nikola nie mieli tego tak widocznego.

Marcepanek dzięki, nie nie ma wady fotka jest na tyle rozmazana ze nie widać...

DSC00095 (1).jpgspójrz tutaj :-)

Marcepanek,zatestuj,a nuż widelec?:)
Chociaż może jeszcze Ci się nie wyregulowało w pełni?
Młodamamusia chyba nie staracie się juz o 2 dzieciątko?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry