• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka to jak Cie umawiali na wizyte to nie wiedzieli ze idą na urlop ?

Pszczółka to 3mam kciuki za stranka !!;** mam urodzinki we wrześniu to moze akurat :-D przyniosą wam szczęście !;** zycze wam tego !!;*
A z Rafałkiem radze sobie dobrze moze nie az tak wspaniale jak inne matki . Ale nie jest źle. Daje rade !:biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny. Nic tylko ryczeć. Już się umówiłam do innego ginekologa. Może zmiana lekarza coś pomoże.

Młoda nie mam pojęcia co on sobie myśli, może chodzi o wyciągnięcie pieniędzy? W końcu 100 zł za wizytę piechotą nie chodzi. A Ty człowieku chodź i płać a później i tak dupa z tego.

Pszczółka super, że wpadłaś :)) &&& za staranka!!

Ewula hej! Gdzie byłaś?? Wiadomo już kto tam w brzuszku mieszka??

Rurka jedź to 3miasta do dr Raszczyka,polecam,nie ściemnia,nie naciąga,ma świetną reputację.Jak coś to dam Ci nr na PW
Marcepanek,mam nadzieję,że nam się uda...tylko ja raptus jestem i czekanie mnie dobija.No i z miesiąca na miesiąc szanse coraz mniejsze... :(
Młodamamusia...:) super z tymi zaręczynami,a jak podsłuchałaś?:)

pszczółko witaj &&&&&&& za wrześniowe staranka ;-)
mloda oj kiedy to mi mój T się oświadczył ,a to dopiero pół roku po ślubie jesteśmy ;-)
Oj mój wariat kochany :zawstydzona/y: pamiętam jak dziś ,że byłam chora leżałam w łóżku T wrócił z pracy słyszałam jak na dole coś szeleści i po chwili przyszedł z bukietem róż no i pierścionkiem rzecz jasna :-D potem pamiętam TAK...heh. Byłam trochę zła ,że wybrał moment jak raczej nie czułam się 100% atrakcyjna ,ale słowa ,że dla Niego zawsze jestem śliczna nieco złagodziły ten stan ;-)
A i może wyda się to mało oryginalne ,ale oświadczył mi się 14nastego lutego...

reklama
rurka jeszcze nie wiadomo i dowiem sie dopiero na poczatku września na uSG już sie nie moge doczekać;) trzymam za ciebie kciuki czytałam ze w tym cyklu jeszcze naturalnie;) uda sie zobaczysz

marcepanek gratuluje decyzji o nowych staraniach trzymam &&&&&&&&&&

przesyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mamita, oliwka, wiola, przszczółka dla was również;)

młoda, just, wisienka, libby całuski dla waszych maluszków

to teraz która w kolejce do rozpakowania?? kocurek, made, pysia??????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry