• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję Dziewczyny :)*
Rurka ja za Ciebie też &&&&&&&& trzymam :-) Żebys i Ty mogła tulić nie długo swoje maleństwo :-)

Mlodamamusia na pewno jesteś świetna mamą :-) A pamiętaj, że tylko dzieci kochają bezgranicznie, wiec dla Rafika na pewno jesteś SUPER !!!!!

Marcepanek tego się nie zapomina, prawda :-) ... Super. Jak to leci, to już pół roku...:-) To wszystkiego naj z okzaji półrocznicy :-)

Ewula witaj :-) Dobrze się czujesz? :-)

reklama
Dzwonił gin, hsg i IUI odwołane, z powodu urlopu. W piątek mam iść na wizytę, sprawdzić jak owu, w tym cyklu naturalnie i umówić się na "po urlopie" do szpitala. Jestem wściekła!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurcze to nie wiedzial wczesniej , ze na urlop idzie :/ tez bym sie wkurzyla ..

Rurka 3mam kciuki aby udało sie naturalnie. ;-)
Marcepanek ułożyło sie :** tak podsłuchałam ze K... planuje oświadczyny :-D aleee ci :-D ;-)

Pszczółka kochana !!! witaj skarbie !;** co tam u Ciebie !!;**** opowiadaj !

sliczny Rafik :)
ooo oswiadczyny ?? :)

cześć ;-) dawno mnie nie było:-) ale tęskniłam za wami;)

hej :)jak tam malenstwo ?? moze jakies fotki brzuszka ?? :)

pszczółko witaj &&&&&&& za wrześniowe staranka ;-)
mloda oj kiedy to mi mój T się oświadczył ,a to dopiero pół roku po ślubie jesteśmy ;-)
Oj mój wariat kochany :zawstydzona/y: pamiętam jak dziś ,że byłam chora leżałam w łóżku T wrócił z pracy słyszałam jak na dole coś szeleści i po chwili przyszedł z bukietem róż no i pierścionkiem rzecz jasna :-D potem pamiętam TAK...heh. Byłam trochę zła ,że wybrał moment jak raczej nie czułam się 100% atrakcyjna ,ale słowa ,że dla Niego zawsze jestem śliczna nieco złagodziły ten stan ;-)
A i może wyda się to mało oryginalne ,ale oświadczył mi się 14nastego lutego...

hehe fajne osiwadczyny przynjmniej masz co wspominac :)

przczółka a dziękuje w miare dobrze wymioty juz prawie mineły brzuszek czasem boli ale dajemy rade ;) no i rośniemy mam juz 3 kg na plusie i w żadne spodnie sie nie wciskam:-D

asionek moze jutro wstawie bo S. zrobim mi wczoraj kilka fotek tylko musi wrzucic na kompa to go wieczorem zmolestuje

ewula dziękuje. A przeczucie Ci mówi ,że będzie co?
oliwka no co Ty heh ;-) Pamiętam najlepszy tekst babci mojego T ,ze ślub bierzemy bo mamy wpadkę :-D a ja się jej pytam ,a Maciuś to co jest. A na ślub się długo przymierzaliśmy miał być tuż po zaręczynach. No ale jakoś wpierw zaplanowaliśmy dzidziusia. Pamiętam jak cieszyłam się jak wariatka gdy pod koniec marca wyszło ,że jestem w ciąży. Pierwsza ,ale jakże wyczekiwana ciąża. I chyba jako jedyna z całej rodziny mojego T ciąża najbardziej wyczekiwana bo T jest najmłodszy w rodzinie. A później masa komplikacji pobyty w szpitalu i cały czas wisiałam na telefonie bo to mama mojego dzwoniła to jego siostra to moja i tak w kółko ,a jak zaczęłam rodzić miesiąc przed terminem to wszyscy przeze mnie i Maciusia osiwieli wyłysieli i w ogóle bo rodziłam od 23 do 26.11. Później nadszedł kryzys bo mały trafił do szpitala w stanie krytycznym i mama mojego T przez to podupadła na serce ,ale była pierwsza jak wychodziliśmy ze szpitala. Może dlatego Maciuś zawsze będzie oczkiem naszej rodzinki...

Pszczółka - tak intensywnie o Tobie myślałam, że widocznie Cię ściągnęłam myślami :-) Super, że dostaliście zielone światło, mocno trzymam kciuki żebyście nie musieli długo czekać na te dwie upragnione kreseczki :)))

rureczka - a ja wierzę, że Wam się uda bez tych wszystkich ingerencji medycznych ;))))
Będzie wakacyjna/y rureczka/ek :-D

Ewula - z tej trójcy, ja pierwsza kalendarzowo ;) ale mam nadzieję, że nie tylko :-))))))
Czekam z niecierpliwością na fotki ;)))

Kocurek !!!!!!!!!!!!!!!

just !!!!!!!!!!!!!!!!

Odezwijcie się !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć