• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodamamusia - a dziękuję, cała trójka śliczna i kochana :-)))))))

Musiałam wziąć prysznic, bo mam ostatnio jakieś napady gorąca :baffled: gdyby nie ciąża, to gotowa bym była podejrzewać u siebie menopauzę :-D
Muszę się napić kawy, bo czuję, że słabnę...ostatnio u lekarza miałam 90/50 :(( Straszne mam to ciśnienie, czasami aż strach z domu się ruszyć.
Kawa musowo !!!

przczółka a dziękuje w miare dobrze wymioty juz prawie mineły brzuszek czasem boli ale dajemy rade ;) no i rośniemy mam juz 3 kg na plusie i w żadne spodnie sie nie wciskam:-D

asionek moze jutro wstawie bo S. zrobim mi wczoraj kilka fotek tylko musi wrzucic na kompa to go wieczorem zmolestuje

fajnie , ze juz lepiej sie czujesz :) no i malutko przytylas !!
to czekam na foteczki w takim razie :)

młodamamusia - a dziękuję, cała trójka śliczna i kochana :-)))))))

Musiałam wziąć prysznic, bo mam ostatnio jakieś napady gorąca :baffled: gdyby nie ciąża, to gotowa bym była podejrzewać u siebie menopauzę :-D
Muszę się napić kawy, bo czuję, że słabnę...ostatnio u lekarza miałam 90/50 :(( Straszne mam to ciśnienie, czasami aż strach z domu się ruszyć.
Kawa musowo !!!

tez mam takie napady goraca hehe o menapauzie pomyslalam rowniez :)))

Jako tako nadrobiłam :-) Buziaki dla WSZYSTKICH SOLENIZANTEK :-):-):-)

O MLODAM wiedziałam wcześiej i wysłałam jej esemeska, ale CIESZĘ SIĘ PRZEOGROMNIE I RAZ JESZCZE GRATULUJĘ :-D:-D:-D

made Fotki gotowe do wstawienia?? :-D

Dziewczyny - jestem posiadaczką wózka w składzie - głęboki, spacerówka, fotelik :))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry