• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asionku wow - 10 minut od morza to pensjonat możesz otwierać! JADĘ TAM!!!!! Długo już tam mieszkasz?

Palemko wielkie serducho dla Ciebie! Jak tam Twoje zacięcie kucharskie??? Trzymam kciukasy wiesz za co!!!!!!

reklama
Ja już zmykam, bo spać się coś chce...BUZIAKI DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!
d025.gif
d040.gif
f030.gif

hej wieczornie :)

kocurro : gratki wozka!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))

rurka : szlag by trafil gina... nienaiwdz etakich anulacji w ostatniej chwili... :(

ewula: hejjj! ale suwaczej juz pokazny :)

pszczolka : hej :) fajnie, ze wpadlas :)

asionek : jak dajesz rade w upal ??? U nas statnio bylo dobrych 5-6 dni pochmurno, cieplo ale nie goraco i w sumie ja tak wolalam... a od wczoraj znow skwar niesamowity...

mama : doczekasz sie dzidzi, zobaczysz! a czy my tu wszystkie urodzimy wczesniej czy nie, to juz malo wazne!!!!! najwazniejsze ZEBY SIE UDALO !!!! :)

Marcepanek : nie wiedzialam albo nie zakodowalam ze mialas ciezka ciaze z maciusiem, choc kojarze ze byl jak moj L. na grudzien a jest miesiac starszy... Jej... tym bardziej podziwiam twoja odwage, ze zaszlas w 2 ga ciaze i teraz jeszcze koljnego bebika tak szybko planujesz! Odwazna kobitka z ciebie.... :)

Palemka no czas niezle leci :)

Maja blizutko mam :) a mieszkam tutaj ponad rok :) zapraszam !!

Jos juz mi obojetne .. u nas caly czas upaly , przez miesiac dwa dni takie srednie byly , a tak caly czas podobnie wiec juz chyba przywyklam ... jakos sie doturlamy do konca :)

milej nocki !!

młody wypił mleczko i lezy se w łozeczku i probuje mi cos poopowiadać:-D;-)
a ja postanowiłam do was zajrzeć;-)

Kocurku śliczny wózeczek ;-) to Mała czaran bedzie się lansować :-);-)
MAde Made ty juz masz bryke?;-)

Dzień dobry moje drogie koleżanki :-)

Nie śpię od trzech godzin, ale to i tak nie jest źle... złapałam internet hurra!!

Bardzo ślicznie dziękuję za tyle pochwał odnośnie czterokołowca :-D Sama jestem w nim zakochana, całą niedzielę spędziłam z kawką (jedną, no jedną i pół ;-))

oglądając to cudo i odkrywając jego możliwości. Dobrze, że w trakcie zakupu miałam przy sobie G. , który ma negocjacje we krwi i sprzedawca zszedł z ceny ponad 20% :tak: Ale i tak nie przyznam się, ile kosztował Czarnulkowóz :-p Mam nadzieję, że ładnie posłuży (ewentualnemu kolejnemu pasażerowi również) i że nie będzie trzeba kupować spacerówki :-)

Poza tym u mnie sprawy związane z nowym lokum nabrały tempa, w piątek deweloper wręcza nam klucze i można wchodzić z robotami :)))))))))))))))))))))

G. ma szczerze dosyć dojeżdżania do pracy w Wawie i jeżdżenia/latania po całym kraju i Europie w ogóle, ja mam dosyć niewygody fizycznej związanej z brzuszkiem i zastoju umysłowego, czyli wszystko jest tak jak być musi hehe :sorry: Damy radę ;-)

Nie widziałam przez te parę dni pysi.... boogie też się schowała z Miniżuczkiem, CO U WAS?????

lil, pszczółka, naga, ewula - pozdrawiam ciepło :)))))))))))))))

Ze wszystkimi Wami jestem myślami cały czas, zaciskam kciuki za rureczkę :-) wiolę :-) nagą :-) oliwkę :-) pszczółkę :-)
...i oczywiście za naszą kochaną mamę :-) fajnie, że się spotkałyście z wisienką i małą wisieneczką :-D

paulina głaski dla malutkiej :-) i pozdrowienia dla libby!!! :))))))))))))))))

made, pysia, asionek - mlodam rozpakowana, to TERAZ MY :szok: trochę nie mogę w to uwierzyć...

sergi, jos - cieszę się bardzo, że po wizytach wszystko OK :tak::tak: sergi - maluszek z bąbelkami przecudny :rofl2:

mlodamamusia Rafałek jak zwykle słodkości :-):-D

made jesteś mi potrzebna do kawy ASAP :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry