• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka BebeCar Prive IpOp At 175p - moje marzenie od półtora miesiąca :-):-):-):-):-):-) Ciemnoszary gruby, płócienny materiał łączony ze skórką i chromowany stelaż - nie wspominając o rewelacyjnie prostym systemie składania do auta!!!! :-):-):-):-) Lekki może nie jest, ale absolutnie szałowo lanserski hahahaha :-D:-D:-D Strasznie prosto się wszystko wpina, wypina, zakłada, przekłada, cuda-niewidy po prostu :-D:-D Może uda mi się później/jutro wstawić fotkę..o ile ten łapany net na to pozwoli...

reklama
Ooo,widziałam własnie w necie...obłęd!!!!:) Jest śliczniutki!
Ale spróbuj wrzucić fotkę ''live'' :)
Mała Czarna będzie się lansować:)

Kocurku a ja nie mogę znaleźć tego wózeczka w necie - choć potwierdzam, że wózki BEBECAR są świetne - mercedesy wśród wózków hehe :))) Sama mam z tej firmy, ale o wiele starszy model, bo odkupiłam od znajomej po dwójce dzieci - i choć na początku przeklinałam, bo mi od razu dwie rurki pękły, to jednak jak już rurki wymieniłam i porównałam komfort użytkowania z innymi wózkami to naprawdę jest cud miód....No i podoba mi się, że te wózki są wysokie - a my do najniższych nie należymy, gondolka jest duża, do roku to spokojnie wystarcza, no i spacerówka też wygodna i obszerna.

A teraz idę doczytywać co dalej, bo już dojrzałam co nieco i chciałabym zagaić.

WIOLUŚ kochana STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!
h110.gif
k020.gif
k025.gif
Życzę Ci najbardziej spokoju ducha i aby spełniło się wszystko to, co sobie zaplanujesz! Jesteś super babka!!!!!!!

Palemko, Pszczółko - kopę lat babeczki!!!!!!!!!! Super Was znowu zobaczyć!!!

Mamuśka a jaki to dokładnie festiwal? W jakim mieście?? Parę zespołów reggae znam :)
l025.gif

Asionku to Ty jeszcze na słoneczku ubranka będziesz suszyć :)) To na pewno plus, choć teraz upałów nie zazdroszczę. Ale gdzieś blisko morza mieszkasz tak?

Ostatnia edycja:
Mamusia ja też bywałam na różnych festiwalach, we Włodzisławiu jeszcze nie byłam, bo to chyba daleko ode mnie, ale szczególnie polubiłam Ostródę :)) Tylko odkąd jest Maciuś to raczej nigdzie nie jeżdżę - tym bardziej Cię podziwiam za Twoją energię!

reklama
lil made jos - cześć

lilku - no kope ... hehe cały miesiąc, a Tobie suwaczek zasuwa, że hoho !!!

kocurek - pozdrawiam :)

asionek - no ja Cie, toż to prawie 30 tydzień, czas leci szybciuuuuutko ...

oliwka - jaki wóżek ? o co cho ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry