• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek :szok: i Ty narzekasz na braki umysłowe ??? :-D:-D:-D)))))) Tyle faktów zapamiętać, to trzeba mieć łeb, że tak napiszę na karku :-p Kto to słyszał, żeby kawę pić o 06:40 ??? :))))))
Złapaj tę darmówkę i ruszamy z postami :-)))) A wózka to ja nie widziałam w całości, jeno głęboki, w związku z moim technicznym kalectwem, poproszę o wstawienie dalszych wygodności :-)
Jeśli chodzi o Koleżankę pysię, to una się urlopuje :)))

młodamamusia - mi wiele rzeczy odpada związanych z tą całą lanserską wyprawką, bo wszystko mam po Mańku :-D)))))))

A w ogóle to się stało nieszczęście :-(((((( potrzebuję pomocy, i tu wymienię dwie sympatyczne Koleżanki: Wioli i Sergii. Jak będziecie Kochane dostępne, to się uzewnętrznię :))

zjadłam bułeczkę z pasztetką i pomidorkiem, teraz pije kawusię pyszną i zajadam torcikiem ( sąsiadka mi wczoraj przyniosła , bo miała urodziny ) a waga ani drgnie na plus, mogłabym pożrec konia z kopytami iteż bym nie utyła -
862499tz159cosm5.gif

rurka , mad - cześć i czołem ;-)

naga Ciebie powinno się poddać badaniom i wyekstrahować ten cudowny GEN NIETYCIA :-D:-D

made koleżanko, jestem w tej ciąży głupsza niż but - wszystko mi wylatuje z głowy i nie pamiętam najoczywistszych nazw - rzeczy, ludzi, miejsc... :sorry: oby to tylko hormony...
Kawka była pierwsza po 4 nad ranem - wiesz jak ładnie pachnie taka kawka przy porannym chłodku?? :-):-) Ciiisza...spooookój.... ptaszki ćwierkały...

Palemko - ja bym Ci chętnie odstąpiła kilka jak nie kilkanaście, tych nadprogramowych co mi się tu i ówdzie odłożyły :-p

Jadę zaraz do Leroy M. poszukać inspiracji, a mój Pan po jakieś tam niezbędności do naszego Pałacu :-)))))))))))))

Kocurku - to ja się zacznę poważnie zastanawiać nad koleżankowaniem z Tobą, bo jak Ty mi tu piszesz o spadku formy umysłowej, to ja sobie nie chcę nawet wyobrażać jak to jest kiedy Twój umysł pracuje pełną parą :-p
A tak serio, to u mnie tendencja pomroczności trwa już od kilku dobrych miesięcy :-)))) ale....mam teraz inne zmartwienie niż zwoje umysłowe :-D

Ostatnia edycja:
Wiolu - moja Kochana :))) z nieba mi spadłaś.....bo słyszałam, ze wybierasz się do UK we wrześniu, a mi dzisiaj rano, mój Pan, robiąc kawę, zbił mój najulubieńszy kubek, który dostałam wieki temu w prezencie, jestem taka nieszczęśliwa, bo teraz mi kawa nie smakuje, a pragnienie jak nie wiem co :zawstydzona/y: Wiola, ja bym Ci linka wstawiła, zobacz czy tam gdzie jedziesz jest w pobliżu ten sklep, ja bym Ci wysłała na konto pieniądze, a Ty byś mi kupiła....Nie mam kurczę innej możliwości, a od rana pół włosów straciłam :((((

Oto link: Born to Shop Breakfast Set | Tea & Coffee Service | ASDA direct

reklama
made :-D:-D:-D:-D:-D
Ale nie no.. ja Cię doskonale rozumiem, bo mam kubek z pobytu w Stanach, podarowany, zakupiony pod Statuą Wolności, i kiedyś kuzyn go upuścił, a ja dostałam zapaści hahahahaha :-D:-D Nie, nie - zły kocurek... WSPÓŁCZUJĘ.. NAPRAWDĘ :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry