• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia ja też do rozpakowania! Liczę że to już tuż tuż!!!!!!

Wioluś pourodzinkowe buziaczki!

Palemko wezmę od Ciebie kawałek torcika jak odejmiesz z niego kalorie!!! I też chciałabym jeść i jeść i nie tyć....

Kocurku ja się mniej więcej orientuję w cenach tego wózeczka, ale mercedesy nie mogą być za darmo hehe :)))

Oliwka, Rureczka, Asionku, Pszczółko, Made, Mamuśka buziaki!!!!!! Mam nadzieję, że nikogo nie zapomniałam - też nie mam takiej pamięci jak nasz Kocurek hehe :) A w ogóle to mi się oko przymyka, bo Maciuś dziś o 5 zrobił pobudkę, teraz śpi i chyba uderzę w kimono razem z nim....CMOOOK!

Aha - chciałam zapytać podwójne mamy - czy kupujecie dla każdego dziecka nowy materacyk do łóżeczka? Tak słyszałam, że należy zrobić - tylko w sumie po Maciusiu mam wciąż dobry materacyk i troszkę żal mi kasy na nowy. Ale jak będzie trzeba to kupię.

reklama
Witajcie Dziewczyny. ja oczywiście zalatana. Po powrocie cała masa prania a niby tylko 3 dni. Cóz Emilka ulewa jak rynna po deszczu i ciągle ja trzeba przebierać. Oczywiście musiałam zrobić mieszkanko na błysk i porządek z kwiatami na balkonie bo przy pełnych surfiniach trzeba usuwac zwiędłe kwiaty. I prasowanie po tym praniu tez ogromne. Dziś jeszcze musze walczyć z żelazkiem bo dopiero częśc doschła.
Pogoda zdechła strasznie i spac się chce mimo, ze pospalismy z Emilką do 11.......
oliwka karolina można się przyzwyczaic ja mieszkałam całe zycie w ogromnym domu z ogrodem i sadem na wsi a teraz w mieszkaniu 3 pokojowym i daję radę. Chociaz na poczatku było be.. A ty tylko na chwilkę więc dasz radę

Nasz wyjazd udany. Emilka siwetnie zniosła podróz i nie rozregulowała się.Spotkanie z mamą też w porządeczku. Pogadałyśmy pojadłam pysznego ciasta a mama ubrała mi Emilke na roczek:-)
lil podobno trzba każdemu nowy ale ja myslę, ze to zalezy ile się uzywało poprzedni
Buziaki dla wszystkich aktywnych

Pysia ja też do rozpakowania! Liczę że to już tuż tuż!!!!!!

Wioluś pourodzinkowe buziaczki!

Palemko wezmę od Ciebie kawałek torcika jak odejmiesz z niego kalorie!!! I też chciałabym jeść i jeść i nie tyć....

Kocurku ja się mniej więcej orientuję w cenach tego wózeczka, ale mercedesy nie mogą być za darmo hehe :)))

Oliwka, Rureczka, Asionku, Pszczółko, Made, Mamuśka buziaki!!!!!! Mam nadzieję, że nikogo nie zapomniałam - też nie mam takiej pamięci jak nasz Kocurek hehe :) A w ogóle to mi się oko przymyka, bo Maciuś dziś o 5 zrobił pobudkę, teraz śpi i chyba uderzę w kimono razem z nim....CMOOOK!

Aha - chciałam zapytać podwójne mamy - czy kupujecie dla każdego dziecka nowy materacyk do łóżeczka? Tak słyszałam, że należy zrobić - tylko w sumie po Maciusiu mam wciąż dobry materacyk i troszkę żal mi kasy na nowy. Ale jak będzie trzeba to kupię.

A potrójna może odpowiedzieć??? Ja dla wszystkich dzieci mam ten sam najtańszy materacyk. U nas zawsze było ciężko z kasą i może to z oszczędnośći, ale dzieciom nic nie było, a wady postawy pojawiły się dopiero jak dziewczynki poszły do szkoły. Aczkolwiek chciałabym żeby moje dziecko miało taki porządny materacyk.

Wisienka, Agapa - dzięki za porady materacykowe!!!!!!! Zobaczę jak to wszystko wyjdzie i zdecyduję. Póki co nie mam jeszcze nic kupione - tylko to, co po Maciusiu właśnie jest...

Pysiu hehe pożyjemy zobaczymy :) Myślę, że do porodu na pewno będę się pojawiać - a potem to zależy jak sobie poradzę z dwójką dzieci, bo na razie tego w ogóle nie widzę hehe :)

Pysiu powiem tak: nie mam nic nowego. Na razie mam troszkę zamęt z mieszkaniem, które wynajmuję. Właścicielka ma przyjść na kontrolę stanu mieszkania (wynajmowanego od 11 lat bez remontu!!!!!!!!!!!!!!) i strasznie się tą wizytą stresuję. Dopóki nie będę miała tego z głowy (oby nie okazało się jeszcze, że muszę się we wrześniu wyprowadzać!) to nie potrafię myśleć o wyprawce. Generalnie ciuszki to mam po Maciusiu, fakt chłopięce no ale nie przeszkadza mi to. Myślę tylko o kupnie butelki, różowego kombinezonu śpiworka na zimę, fajnej karuzeli nad łóżeczko, no i nowego łóżeczka dla Maciusia. A jak u Ciebie? A za Twoją głowę dziękuję hehe :)

I gdzie Twój suwaczek? Który masz już tydzień?

No to pięknie Pysiu - teraz nic tylko odliczać :)))) Albo lepiej zająć się czymś innym, bo jak się odlicza to jakoś się dłuży no nie? Ja póki co idę smażyć kabaczka, bo m zaraz z pracy wróci. BUZIAKI!

Pysiu a ja w ten oto sposób zjadłam już drugi obiad dziś!!!!!!!!!!!
h040.gif
ZAŁAMKA!!!!!!!!
e010.gif

Mi też czas dość szybko leci jak tak patrzę wstecz - np. nie mam pojęcia gdzie się lipiec podział!

oj tak mesiace leca jak szlone ... zaraz mama przyjedzie , jak wyjedzie bedzie koniec sierpnia i juz wrzesien !! wow
zostawiam sobie na lezenie szykowanie , pranie itd. wszystkiego dla malego zeby juz na pazdziernik byc gotowa do porodu :)

Maja jak nie zniszczony to ja mysle , ze spokojnie moze byc :) my z siorkami mialysmy jeden i zyjemy :) wad postawy czy czegos nie mamy
chyba teraz za bardzo sie sieje panike ;))

Popieram powyższe posty :-) ja bym na pewno nowego materacyka nie kupowała - ile taki jeden maluch może zrobić trwałych gór i dolin w materacu??? Zresztąchyba gołym okiem i ręką można obadać, czy materacyk jest płaski. Przesada...

pysia a mi jakoś się dłuuuży... nie mogę się skupić na czytaniu, wtedy może by mi te godziny nie wypełnione obowiązkami jakoś leciały, a tu doopa :-D

Dziewczyny, wybaczcie, że ja tak znikam znienacka i się pojawiam, ale to przez to, że nie mam już własnego internetu i łapię co się da i gdzie się da :-p

boogie jest na wycieczce nad morzem, Remik miał szczepionkę i był dzielny chłopczyk :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pysiu a ja w ten oto sposób zjadłam już drugi obiad dziś!!!!!!!!!!!
h040.gif
ZAŁAMKA!!!!!!!!
e010.gif

Mi też czas dość szybko leci jak tak patrzę wstecz - np. nie mam pojęcia gdzie się lipiec podział!

Lil,ja pożarłam swój obiad,Oliwkowy i uwaga,uwaga:3 desery!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::zawstydzona/y::wściekła/y::szok:

Co do materaca to nie przejmuj się,ja miałam w mini łóżeczku nowy bo był w zestawie ale w normalnym łóżeczku używany,kupiłam tylko nowy ochraniacz.

Dziewczyny...rozpusta,pojechałam rowerkiem do Reala po klamerki.Obok jest outlet Cocodrillo więc weszłam po pidżamkę dla Ninki i wyszłam z 3 wielgaśnymi torbami bo mieli wyprzedaż rzeczy outletowych:))))
Spodnie po 10-19zł,bluzki po 4-15zł,stroje kąpielowe po 10-15zł,kurtki 19-30zł,pidżamki letnie po 12zł:)...jaja:)))) zakupiłam troszkę,mąż kazał jutro dokupić póki coś jeszcze zostało na półkach:) Aaaa,no i jako gratis Pani dorzuciła nam po parze japonek dla dziewczynek:) A wydałam generalnie niecałe 200zł
I jeszcze koleżanka zadzwoniła z prośba o zakupienie czegoś dla niemowlaczka-chłopca bo potrzebuje na prezent...więc miałam przyjemność poprzebierać w bodziakach i jeansach:))))) BOSKIE:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry