• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzień dobry :)

Poszeeeeee słońceeeeeeeeeeeeee AAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!!!!! Szaleństwo !!!
k,NDQyNTY2MjIsODQ4OTEz,f,39258330_l.gif.gif

Witam się i ja! Zaraz zmykamy korzystać z uroków lata.

Oliwka to jak sprawdzisz daj znać! A ja w szpitalu też miałam ręczniczek, ale wałeczek jest o tyle wygodniejszy, że zabezpiecza dziecię, żeby nie kulnęło się zarówno na plecki jak i na brzuszek. Ale każda metoda dobra :))

Just, Mamuśka
jak zwykle śliczne zdjątka! Just zazdroszczę bliskości morza!

Rureczka dzień dobry!

Palemko
masz piękne gifki! Są zabójcze!!

Hej Wiolcia!!!! Ja też już zmykam i też miłego dnia życzę!!!!!!!!!!!

hej :)

asionek we wrześniu będziesz robić wielkie pranie i prasowanie? :)

no taki mam plan :)

Lil,ja pożarłam swój obiad,Oliwkowy i uwaga,uwaga:3 desery!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::zawstydzona/y::wściekła/y::szok:

Dziewczyny...rozpusta,pojechałam rowerkiem do Reala po klamerki.Obok jest outlet Cocodrillo więc weszłam po pidżamkę dla Ninki i wyszłam z 3 wielgaśnymi torbami bo mieli wyprzedaż rzeczy outletowych:))))
Spodnie po 10-19zł,bluzki po 4-15zł,stroje kąpielowe po 10-15zł,kurtki 19-30zł,pidżamki letnie po 12zł:)...jaja:)))) zakupiłam troszkę,mąż kazał jutro dokupić póki coś jeszcze zostało na półkach:) Aaaa,no i jako gratis Pani dorzuciła nam po parze japonek dla dziewczynek:) A wydałam generalnie niecałe 200zł
I jeszcze koleżanka zadzwoniła z prośba o zakupienie czegoś dla niemowlaczka-chłopca bo potrzebuje na prezent...więc miałam przyjemność poprzebierać w bodziakach i jeansach:))))) BOSKIE:)

wow 3 desery :szok:
super zakupy :) fajne sa takie promocje :)

A co do materacyka - to nawet nie chodzi o wady postawy. Ja mam bardzo dobry materacyk, gryka plus kokos. Na stronie z gryką Maciuś spał do roku, i tam nie ma możliwości, żeby były jakieś wgłębienia czy coś - bo to taka kasza jest. A kokos jest fajny twardy i też nie ma żadnych wgnieceń. Ale koleżanka jedna mi powiedziała, że w starych materacykach może się wytworzyć jakiś grzyb czy coś i małe dzieci potem to wdychają, czego konsekwencją może być śmierć łóżeczkowa. Ja o czymś takim w ogóle do tej pory nie słyszałam, ale jak ona mi to powiedziała to wiecie jak to działa - strach ma wielkie oczy i się zastanawiam czy dla spokoju nie kupić jednak nowego materaca.
?

ja z tego wzgledu nie kupilam takiego materacyka , a lateksowy ...
jedna znajoma znalazla robaki w takim materacyku , a druga tutaj z Fr miala problem z synkiem spory , bo non stop kaszlal , szukala przyczyny u lekarzy , a jak sie pozniej okazalo w materacyku pod spodem zrobil sie grzyb i malego uczulal i stad ten alergiczny kaszel byl .. takze mnie to skutecznie zniechecilo :(
napewno nie chodzi o smierc lozeczkowa , bo jej przyczyny sa inne
ale wybor nalezy do kazdego z nas , w koncu cala masa materacykow jest ok i nie ma jakiegos pasudztwa :)

tez chce malego przy sobie miec ,bo dokladnie jak piszesz jakos wieksza kontrole sie ma jak juz w brzuchu nie siedzi :)

Dobry wieczór moje drogie Panie :-D

wybaczcie mi nieobecność, ale jest u mnie w domu 5 letni :szok: PIRAT :-D:-D:-D:-D

od soboty popołudniu czas mi ucieka przez palce, w niedzielę wycieczka po Gdyni, rejs pirackim statkiem (ja odpuściłam, ale byłam sponsorem), cała setka kilometrów na pichotę :confused2:, poniedziałek wycieczka do Gdańska, Jarmark Dominikański i cała masa PIERDÓŁ niczym Cepeliada :szok:, znów setki kilometrów :eek:, a dzisiaj o9.45 szczepionka Remka, chłopczyk waży już 4950 :cool2: i mierzy 62 cm :cool2:, niestety ze względu na finanse nie stać mnie było na szczepionkę kompaktową :sorry:
a później na plażę wycieczka, a tu mała dokumentacja :cool2:

hej Just :) fajnie , ze juz jestes :) widze intensywnie spedzasz czas i dobrze :)
Remik cudny i ty jaka laska :) sliczne zdjecia !!

Mam romans do moderatorów wątku. Możecie zrobić taką listę staraczek, która kiedy rodzi? Myślę że to by się nam przydało, dziękuję za uwagę:-D:-D:-D

ooo pomysl dobry :)
ale my chyba nie mamy moda ?? czy sie myle ...

dzień dobry :)

Poszeeeeee słońceeeeeeeeeeeeee AAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!!!!! Szaleństwo !!!
k,NDQyNTY2MjIsODQ4OTEz,f,39258330_l.gif.gif

hehe jaka radosc :)))

Mloda super fotki :) widze spac nie mozesz ?? :))

Asionek no właśnie nie wiem jak tu jest, ale to by było fajne bo nie każda ma suwaczek, a ja bym chciała pokibicować rodzącym i jakoś je wesprzeć duchowo.

Jak wejdziesz na Staramy się to na dole strony podobno są wymienieni moderatorzy.
My naszego wątku nie mamy moderatora i podobno nie trzeba bo coś tam,kiedyś pytałam:)

Just Remik jest taki śliczny, napatrzeć się nie mogę!!

Tak narzekałam na dupka a tu niespodzianka, wczoraj 4 dc i po @ :-D
Powoli widać koniec remontu. Dzisiaj sprzątanie w pokoju naszego przyszłego dzidziusia, później wc i korytarz i będzie wszystko :))

Agapa, Asionek, Oliwka, Lil Maja, Młoda, Palemka, Wiola miłego dnia :)))

Made?????
Kocurek???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry