rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dzień dobry !!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

asionek we wrześniu będziesz robić wielkie pranie i prasowanie?![]()
Lil,ja pożarłam swój obiad,Oliwkowy i uwaga,uwaga:3 desery!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny...rozpusta,pojechałam rowerkiem do Reala po klamerki.Obok jest outlet Cocodrillo więc weszłam po pidżamkę dla Ninki i wyszłam z 3 wielgaśnymi torbami bo mieli wyprzedaż rzeczy outletowych)))
Spodnie po 10-19zł,bluzki po 4-15zł,stroje kąpielowe po 10-15zł,kurtki 19-30zł,pidżamki letnie po 12zł...jaja
))) zakupiłam troszkę,mąż kazał jutro dokupić póki coś jeszcze zostało na półkach
Aaaa,no i jako gratis Pani dorzuciła nam po parze japonek dla dziewczynek
A wydałam generalnie niecałe 200zł
I jeszcze koleżanka zadzwoniła z prośba o zakupienie czegoś dla niemowlaczka-chłopca bo potrzebuje na prezent...więc miałam przyjemność poprzebierać w bodziakach i jeansach)))) BOSKIE
![]()

A co do materacyka - to nawet nie chodzi o wady postawy. Ja mam bardzo dobry materacyk, gryka plus kokos. Na stronie z gryką Maciuś spał do roku, i tam nie ma możliwości, żeby były jakieś wgłębienia czy coś - bo to taka kasza jest. A kokos jest fajny twardy i też nie ma żadnych wgnieceń. Ale koleżanka jedna mi powiedziała, że w starych materacykach może się wytworzyć jakiś grzyb czy coś i małe dzieci potem to wdychają, czego konsekwencją może być śmierć łóżeczkowa. Ja o czymś takim w ogóle do tej pory nie słyszałam, ale jak ona mi to powiedziała to wiecie jak to działa - strach ma wielkie oczy i się zastanawiam czy dla spokoju nie kupić jednak nowego materaca.
?
Dobry wieczór moje drogie Panie
wybaczcie mi nieobecność, ale jest u mnie w domu 5 letniPIRAT
od soboty popołudniu czas mi ucieka przez palce, w niedzielę wycieczka po Gdyni, rejs pirackim statkiem (ja odpuściłam, ale byłam sponsorem), cała setka kilometrów na pichotę, poniedziałek wycieczka do Gdańska, Jarmark Dominikański i cała masa PIERDÓŁ niczym Cepeliada
, znów setki kilometrów
, a dzisiaj o9.45 szczepionka Remka, chłopczyk waży już 4950
i mierzy 62 cm
, niestety ze względu na finanse nie stać mnie było na szczepionkę kompaktową
a później na plażę wycieczka, a tu mała dokumentacja![]()
Mam romans do moderatorów wątku. Możecie zrobić taką listę staraczek, która kiedy rodzi? Myślę że to by się nam przydało, dziękuję za uwagę![]()
dzień dobry
Poszeeeeee słońceeeeeeeeeeeeee AAAAAAAAAAAAAAAAa !!!!!!!!!!!!!! Szaleństwo !!!![]()

Asionek no właśnie nie wiem jak tu jest, ale to by było fajne bo nie każda ma suwaczek, a ja bym chciała pokibicować rodzącym i jakoś je wesprzeć duchowo.