• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wioluniu - mogę Ci już wyznać miłość ???? :-D)))

Kocurek - niedobra Ty, niedobra :-p:-)))))) Zmykam Kochane, bo serio mój Pan już buty odział :))))) Do Kubka wrócimy :-)))) Obiecuję :))) hahahhaaa

reklama
made udanych zakupów!!!

wiola poważna sprawa z tym kubkiem.. wiesz.. dla osoby uzależnionej to taki brak kubka może się źle skończyć - jakieś załamanie nerwowe albo co :-p Będziesz aniołem, jeśli pomożesz zdruzgotanej koleżance :-):-D:-D

made a wyznawaj do woli... :-). skoro sa te kubki w sprzedazy internetowej to w sklepie rowniej powinny byc dostepne
kocurku:-):-) ja nie rozumiem takiego uzaleznienia ... bo ja kawy nie pije a o wlasnym kubku to moge pomazyc jedynie:-)

hej :)

Kocurek wow co za pamiec :)
ja dalej nie moge wozka znalezc , ciapa ze mnie i tyle :/
fajnie , ze juz klucze dostajecie !!

Made oj szkoda kubeczka , ale widze , ze Wiola moze pomoze ?? :))

Palemka kurcze ja tez moge oddac troche kg :)

Mloda wyspalas sie ?? :)

kurcze tez mialam jechac do LM poszukac jakiegos koloru na sciane jedna gdzie bedzie lozeczko stalo i komoda malego ... ale jakos weny brak
moze jednak sie przelamie hehe

Dostałam rogaliki z żółtym serem do łóżka:-D

Wiola co tam u Was? Jak Iwusia? Macie już pogodę? U nas od rana piękne słońce :))

Pszczółka super, że jesteś, mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej!!

Made, Kocurek jak ja Was dobrze rozumiem. Mojego kubeczka z kubusiem puchatkiem nie wolno nikomu ruszać, uwielbiam herbatkę z tego kubeczka!

Palemka podziel się torcikiem:zawstydzona/y:

Oliwka hej :)) jak mieszkanie w bloku?

MADE!!!!! zaczęłam brać clo wczo. Będziesz wizualizować??:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry