• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No wiesz,może spodobało Ci się macierzyństwo:) No i niektóre mamy/pary nie chcą czekać aby nie było dużej różnicy wieku...ale ja sobie nie wyobrażam 2 takich maluchów naraz:))))
Ja mam urwanie głowy z moimi 2 a jak dojdzie nam maleństwo?O ile dojdzie...

No i test niet dupa jedna krecha. Więc niech już przyłazi ta małpa. A cykl mam ten sam tylko ten teraz trzeci jakiś bublasty...jeju i jeszcze brzuch tak okropnie boli...

mloda to super ,że jest ok. W takim razie Rafałek będzie miał szeroki uśmiech :-)
A sytuacja z Twoim facetem się unormowała? Zdecydowaliście coś?

oliwka &&&&&&&&&&& musi być druga dzidzia ...tak samo jak dzidziolek ma być u mamy ,palemki ,rurki ,wioli i całej reszty pragnących :-)

A wracając do Twojego pieska to ja bym się bała bo on taki duuuuży jest. Ja to strachopierdek jestem jak to się mówi. My kupimy maluchom na gwiazdkę miniaturkę Yorka bądź Westa bo w naszym przypadku i tak tylko te pieski wchodzą w rachubę bo Maciuś ma alergie na sierść. I upewnialiśmy się czy na Yorki a nóż widelec też nie będzie miał i na szczęście nie ma. Bo on tak lubi pieski ,ale po kontakcie zGoldenem szwagra tak go obsypało i tak płakał ,że serce się kroiło.

Dzwonił gin, hsg i IUI odwołane, z powodu urlopu. W piątek mam iść na wizytę, sprawdzić jak owu, w tym cyklu naturalnie i umówić się na "po urlopie" do szpitala. Jestem wściekła!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rurka tule ,ale trzymam też &&&&&&&& może uda się teraz. Czytałam gdzieś ,że jakaś para miała iść na IUI a tu się okazało ,że właśnie w tym cyklu przed IUI udało się... czego Ci życzę z całego serducha ;-)

Hej Dziewczyny :sorry2:

Rurka współczuję, nastawiasz sie psychicznie na takie wydarzenie, a oni odwołują, że urlop. Nie dziwię Ci sie, że się wkurzyłaś :angry:

Mlodamamusia Rafik śliczniutki, ucałować proszę :-)

Mama witaj, co u Ciebie? Jak w pracy? mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze :-)

reklama
Hej Marcepanku jak tam dzieciaczki ? Widzę, że myślicie o powiększeniu rodzinki :-) Życzę żeby Wam sie to udało :-)

Mlodamamusia dziękuje za ciepłe powitanie :-) U mnie dobrze, leczę tarczycę i jest ok :-) Byłam w sobotę u endokrynologa, co prawda tsh mi podskoczyło mimo brania leku, ale nie przekroczyło maksimum. Podobno na początku leczenia tak może być. Ale już dostałam zielone światełko. Pani doktor powiedział, że nie widzi przeciwskazań endokrynologicznych. jednak czekam na tą @ bo mam zrobić badania hormonalne i jak wszystko będzie ok, to od września zaczynamy staranka :-) jak sobie radzisz z opieką nad Rafałkiem? mam nadzieję, ze dobrze :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry