mademoiselle
Fanka BB :)
rureczka - a to nie za wcześnie trochę ? Ja tu mam zanotowane wizualizacje od 08 do 12 sierpnia
)) Robisz testy ???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Denerwuje się nieco bo niepokoi mnie ,że testy nie wychodzą...
))))
Hello Kobietki)))
Pospałam jak ta lala, wstałam, ubrałam się, urodę poprawiłam i poszliśmy na spacer na plac zabaw. Maniek znowu się lansował na panienkę, a ja głośno akcentowałam jego imię))))
Chyba mu kupię zestaw małej księżniczki :-):-):-)))))))))))))
mamitka - takich rocznic nie powinno być :-( bardzo Ci współczuję Kochana. Miękkich chmurek dla Twoich Aniołeczków :*:*
Olivka - z remontami to tak właśnie jest :/ ale pomyśl o efekcie końcowym ;-))))
A farsz to ja robię tak:
30-40 dag sera białego półtłustego lub tłustego
1-2 żółtka
cukier waniliowy
3-4 łyżki cukru (do smaku)
szczypta cynamonu
I tą całą mamałygę ucierasz widelcem i gotowe![]()
Ładujesz w naleśniki, zawijasz w trójkąty i jak lubisz to możesz troszkę podsmażyć i polać polewą, jaką tam lubisz))) Finito.
jos - w przyszłym tygodniu też idę na lumpki :-)))))))) ma być nowy towar, jeszcze cieplutki))) A z dzieciaczkami to sobie na pewno poradzisz, nie martw się na zapas.
Wiola - mój Maniek to bardzo dużo pije, stąd te ciągłe zmiany pampersów :/
Made,dzięki ale jeszcze na ciasto poproszęrureczka - a to nie za wcześnie trochę ? Ja tu mam zanotowane wizualizacje od 08 do 12 sierpnia)) Robisz testy ???
Jestem i ja...
mama tule i rozumiem...
A u mnie hmmmm...test negatywny 40dc więc lekko wnerwiona postanowiłam zaleźć na bete 122mlU/ml. Dziewczyny jak to możliwe ,że test nie wychodzi przy takim poziomie? W poniedziałek powtórna beta i wizyta u Gina ,ale innego bo mój ma urlopDenerwuje się nieco bo niepokoi mnie ,że testy nie wychodzą...
Marcepanek - co to za testy ??? Może z nimi coś nie halo ?
Idę wziąć prysznic. Jak wrócę, mają być wszystkie moje Koleżanki na BB))))