Asionek31
Fanka BB :)
Asionek - a gdzie tam....leżę plackiem i się zastanawiam co wybrać z karty menu :-))))
Ale chyba się zdecyduję na naleśniki z białym seremjakoś mnie tak na słodko dzisiaj wzięło...
nie za dobrze ci ??
milej drzemki
hej kobietki-ja tylko wpadam dać znać że żyjemy-mam przekochane dziecko jak nie ma kolek-je i śpi i bardzo lubi spacerki-no ale niestety kolki są coraz częstsze i dają popalić-chwilowo nawet nie mogę jej dobrze na brzuszek położyć bo kikut pępuszka jeszcze nie odpadł-teraz jest nowa metoda na pępek-psika się tylko octeniseptem aby dezyfenkować-więc po konsultacji z położną zakupiłam tradycyjny fiolet w aptece i to trochę przyśpieszy całą akcję (synek miał półtora tyg. jak mu odpadł po stosowaniu fioletu-genicjany). szczegół że wszystko mam upaprane na fioletowo
co do kolek stosowaliśmy kilka dni sab simplex i zero efektu, od dziś spróbuje espumisan, zobaczymy, na razie jedynie noszenie na rękach i kołysanie ją uspakaja,lekko, bo do końca nie jest fajnie-pół dnia ja się męczę sama, potem trochę mój mąż i moja mama, jak już wróci z pracy a jeszcze przecież mam drugie dziecko do ogarnięcia, ale cóż przeżyjemy
innym razem wpadnę to dodam zdjęciapozdrawiam
oby kolki szybko przeszly !!
biedne te nasze dzieci , ze sie musza tak meczyc ... pozniej zabki i znowu bol
Jos hej
jak tam brzusio ?? moze jakas fota ?? czujesz juz ruchy ??
Mama
oniadek pychota sie zapowiada
jakoś mnie tak na słodko dzisiaj wzięło...

Wszystkie moje dzieci ubrane
jak tak możesz pisać, że nikt nie tęsknił ?!
i tak jestem leń patentowany, bo przeciągałam do ostatniego momentu