• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made kindertest i takie z rossmana facelle i nie wiem bo to ,że te rosmanowskie nie wychodzą jestem wstanie przełknąć ,ale kindertesty robiłam w ciąży z Nikolą i wychodziły...
jos wynik bety powyżej 5mlU/ml świadczy zazwyczaj o ciąży...testy są o czułości 10mlU/ml to te najbardziej czułe i najwcześniej wykrywające ciąże potem są 20mlU/ml i 25mlU/ml i skoro beta jest 122mlU/ml to testy powinny wyjść...nigdy tak nie miałam dlatego mnie to nie dość ,że dziwi to i niepokoi.
rurka ja wiem ,że to dziwnie zabrzmi ,ale może warto działać cały czas? Nie tylko w dni te podobno płodne bo z tym u nas kobiet bywa różnie...&&&&&&& za ten cykl

reklama
Marcepanek a Ty w jakie dni cyklu działałas ,że Ci się udało???
no i dziwne,ale juz kiedyś czytałam,ze beta pozytywna a ciążowe testy wciąż z I krechą...a spróbuj zrobić Clearblue ten który pokazuje tydzień ciąży-są w Superfarmie...może ten wyjdzie...

a na testach nie miałas nawet cienia drugiej kreski??

Bardzo dziwne ale jak to domowe sikacze...
Mi na 3 wyszły bladziochy a nie było ciąży...
Marcepanku a zużyłaś wszystkie 5?I nawet bladziocha?

Mama,nie ma problemu:)

mamuś 23dc bodajże dlatego nie liczyłam na ciąże. Ale ,że @ mam jak w zegarku przy 28dniowym cyklu to wpierw 5dni spóźnienia zaczęło mnie wkurzać ,a dziś 40dc to już nerw na maxa jak rano kindertest jedna krecha ani śladu bladziocha to zaleciałam na bete...

ogarnelam odpowiedzi to teraz napisz co u nas, musze sie pochwalic
poldus dzis po raz pierwszy widzial malpke na drzewie ( wlasnisc cyganow stacjonujacych w parku)
i po raz pierwszy gral na festynie w lapani kaczuszek i pileczek podnoszonych wiatrem
myslalam ze sobie nie da rady (:zawstydzona/y:) trzeba bylo ich zlapac az 20 a on zlapal 27 i nie tylko wygral nagrode ale pani pozwolila mu samemu sobie wybrac co chce z ciezarowki :)
pozniej byla karuzela ale ta mamy tu na codzien i babcia ciagle mu kupuje bilety
ale w sumie to mial dzis duzo atrakcji-nowosci i emocji :) padl jak kawka i pewnie mu sie malpka sni :))))))))))

marcepanek : gdzie jestes?????????????, pokaz sie w tej chwili!!!! gadaj co teraz! nie mogla od razu jasno napisac ze to beta ciazowa!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))) kiedy gin, beta druga???? kiedy twoj sprawdzony gin wraca z urlopu? kiedy byly staranka, no wracaj tu i piiiiszzzzzz!

Ostatnia edycja:
Jos-
c011.gif
c011.gif
dla Poldusia :))
c006.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama