• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos mam nadzieje ,że mój brat nigdy nie będzie miał dzieci...bo nie zniosę krzywdy jaką ten nieodpowiedzialny człowiek im morze wyrządzić...nie oszukuje się mój brat w chwili obecnej przedstawia obraz skrajnej patologi i co on zapewni swoim dzieciom bez wykształcenia wiecznie żerując na rencie mojej mamy...a co jak jej zabraknie...dlatego oby nie miał dzieci...

rurka to działajcie działajcie a ja odprawie czary mary bum ba @ do rurki przyjść nie ma ;-)

reklama
jos niestety ,ale jest tak ,że Ci co nie powinni mieć dzieci robią jedno za drugim i potem klepią biedę i niszczą życie takim dzieciom które są nic nie winne...ale za głupotę rodziców to one właśnie wtedy płacą. Lepiej oszczędzić tego i niech dzieci mają osoby które pragną i jest pewne ,że zapewnią miłość i ciepło rodzinne. Ile dzieci musi patrzeć na schlanych do nieprzytomności rodziców ? ile dzieci w takich rodzinach jest bitych? Te liczby choć nie są znane dokładnie to jednak niemal 90% tych patologicznych rodzin.

Nie chce ,aby w mojej rodzinie tak było bo mimo wszystko mój brat i matka nadal są moją rodziną mimo tego ,że ja mam już swoja własną... I za przeproszeniem ,ale mój brat obraca się w towarzystwie dziwe*k bo latają za nim w zamian za prezenty które moja mama sponsoruje...kupiła bratu telefon na kartę na umowę...dzwonię na ten numer ,a tu jakaś dziunia odbiera ,w tle słychać jej wydzierającego się chłopaka...a tydzień później brat się tłumaczy ,że telefon mu ukradli...tak tak ...

Dzien doberek ;-)

Nocka cąła przespana;-):-)
wyspałam się ;-)

pogoda taka sobie ...

Dziewczyny meldować sięęe !!!!!

kilka starych fotek ktore odzyskałam z tel.;-)

Zdjęcie0136.jpgP211210_12.30_[01].jpg

a to wczorajsze ;-):-)

DSC00106.jpg
DSC00107.jpg
P040811_14.23.jpg
P040811_19.17.jpg
serducho.jpg

a tu sie przyssał do Mamusi;-)

całusy.jpg

Młoda -bardzo proszę :)

Wiola witaj kochana -no to sie narobisz dziś ...ale z oknami to może poczekaj aż przejdą deszcze....ja ostatnio pomyłam a na drugi dzień zaczęło padac i padało 4 dni i szlag trafił moja pracę...

ja za pół h lecę do pracy i tak z doskoku jestem...włosy juz umyłam i ulozyłam czas oko malować i coś na siebie wrzucic bo w bieliźnie latam:)))

Hej Kobietki:)
Ja jestem ale nie przytomna bo Ninka wymiotowała pół nocy a ja w toalecie z inną częścią ciała siedziałam...
Zabiję babę co nam wczoraj frytki sprzedała,musiały być smażone na starym oleju...czułam oczywiście,że coś jest nie tak ale zignorowałam..Ninka też czuła bo zamiast pełnej porcji jak zwykle to zjadła kilka sztuk.
Wystraszyłam się,bo co by było gdyby się zachłysnęła?Dobrze,że się przebudziła i Oliwka nas zawołała...
Zdążyliśmy posprzątać i małą uspokoić a tu znowu...echhh...bidula. W każdym razie babsko ukatrupię bo mnie też skręcało:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry