• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurka wodna, jak wrócą te cyczki, to i tak ich nie mało będzie, byłam w sklepie bieliźniarskim i wiecie ile mnie będzie kosztowało rusztowanie na te cyczki??? prawie 200 zł :szok: bo musi być specjalny, stabilny, żebym nie została Afrykanką, którą już powoli się staję, bo pieprzona grawitacja działa i nie odpuszcza :no: czyli oprócz tyłka z własną tożsamością, zapraszam moje cyczki do klubu :szok:

reklama
Hej :)

Palemko, a Ty masz nk?

Mlodamamusia, ja Mikosiowi od początku naciągam, pediatra kazała, pomalutku- ile zejdzie- nic na siłę :))

Just, a propo laktatora, to dzięki, bo faktycznie w gorącej wodzie ta guma schodzi :))

Jos, u nas oki, Mikołaj coraz bardziej kumaty, czasami ma swoje humorki, ale dajemy radę :))

ostatnio nic Go nie bawiło poza byciem na rękach u mamy bądź taty...
gondola też Mu się już nie podoba, bo woli być w pionie, wczoraj wyszliśmy na spacer, to przez 40 minut w kólko Go wyciągałam, a to wkładałam... wrzask był niesamowity- jakby wózek parzył
baffled5wh.gif
po 40 minutach doszliśmy do parku i tam się uspokoił i spał 2 godzinki
yes2.gif

a dzisiejszy spacer, to był już w chuście...

jakiś dzień do kitu...

Ostatnia edycja:
hej hej ja tylko na chwilkę
Młoda-a po co chcesz Rafikowi napletek ściągać? tego się nie robi!!!! zostaw jego siusiaczka w spokoju kobieto bo będzie więcej szkody!!!

aha i nie dawaj młodemu nic do mleka-wszystkie dodatki są dopiero po 4 mies., możesz mu teraz naprawdę zaszkodzić a na jedzonko stałe przyjdzie czas

Ostatnia edycja:
Ewcia do usług :tak: widzę, że u Ciebie taka sama historia z rękami, ja staram się jakoś go uspokoić, ale najlepiej działają ręce i pion :szok: i tak właśnie się dzieje, nie daj bóg, jak go ponoszę i próbuję położyć, to kończy się to wieeeelkim lamentem :szok: też mam chustę i zacznę jej używać, bo ręce są czasem potrzebne do zrobienia czegoś :dry:

hej

made : czy ty chcesz mi za wszelka cene dzien zepsuc :) corka jak corka, moja tez bedzie piekna :)
ale siebie wklejac nie musialas hahahahaha :) jezzzzzzzzzzzzzzuuuuu... o tym ze wygladasz na 10 lat to juz nie wpsomne, ale promienna, zgrabna, usmiech od ucha do ucha, zero sladu zmeczenia ciaza!!!! Jak ty to robisz... ? jestes cyborgiem ! :) i jeszcze to kuszace odsloniete ramie! KOBIETO toc ja sie 15min temu zmotywowalam zeby wlosy umyc POD KRANEM bo wiem ze jutro rano nie bede miec na to energii... makijazy lakierow nieplanowalam... i bylam z siebie zadowlona(bo istnialo pewne ryzyko ze zaprowadze dziecko do przedszkola z tlustymi wlosami) az do momentu gdy nie zobaczylam twojego zdjecia :/
a corka - pogratulowac :) niebanalna uroda bedziecie sie o nia bac I DOBRZE WAM TAK!!!!!!!

just : GG?????????????????????????????????????? co ty gadasz?????????????????? to tylko mi po ciazy wyrostki zostaka wyrostkami... z 85B w ciazy wskoczylam na 90B... :/

i na dodatek wciazy mam diody jak made corka.............. tylko z eja juz nie jestem nastolatka...LAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! juz nigdy nigdzie nie wkleje swoich zdjec!

Ostatnia edycja:
reklama
Boogie a jaką masz chustę bo ja się właśnie zastanawiam nad zakupem takiego cuda-moja mała ma niecałe 2 mies. i 5,3kg, także boję się że niedługo kręgosłup mi wysiądzie od noszenia jej;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry