• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem na chwile zaraz kapnie i kolacja i maraton filmowy bo dzis jestesmy sami
bylismy w parku i na drobnych zakupach
poldek sobie wybral playmobila : mama prowadzaca wozek z dzidzia!!!! a obok staly kartoniki z policjantami rycerzami piratami i innymi!!!! chyba zaczyna mu wyobraznia procowac co do rosnacego brzucha mamy :)

zajrze za jakas godzinke
pa!

asionek : nie forsuj sie tak, jeszcze chwile wytrzymaj z brzucholkiem!
& co do znieczulenia do dawki daja normalne, tylko czesto kobietki prosza i drugie ponowne podanie pod koniec!
ja mialam tak ze jakies 15-20min przed pelnymrozwraciem i akcja odzyskalam cale czucie itp
a expulsja trwala dlugo, ale to chyba nie zwiazane ze znieczuleniem
w polsce czetso po przekroczeniu jakiegos limitu czasowego sa forcepsy lub nacinanie zeby dziecku POMOC (przyspieszyc wyjscie)
tutaj nacinanie to ostatecznosc, gdy pojawia sie problem i naparwde nie mozna czekac dluzej
i to akurat uwazam za dobre, bo dzieci rodza sie mniej wiecej takich samych gabarytow a chcac nie chcac - bardzo rzadko slyszey sie ze kobieta byla nacinana ...
wlasciwie to spotkalam sie z tym tylko raz przez tyle lat !!!!!!!!!!!!!! a w PL ... niestety ale jednak co chwile, tak i w rodiznie, wsrod znajomych jak i na forum..no wszedzie!

Ostatnia edycja:
just - dziękuję Kochana :*
Naszemu Kocurkowi padło wszystko :shocked2: sąsiad odciął dostęp do darmówki :-D)))))
ale może jeszcze uda Jej się wrócić :))))))

just - chętnie, ale nie mam aktualnego zdjątka Maniutka :((((
Jutro mu pstryknę, to Ci wyślę mojego aniołeczka ;-)

Ostatnia edycja:
Oświadczam, że made piękną kobietą jest - Zanotować i zapamiętać!! :-):-) Zresztą mam niezbite dowody, których nie mogę jednakże ujawnić ze względów technicznych - nie działa mi bluetooth!! :wściekła/y:

made sąsiad się chyba zlitował :-p

koleżanko Made polecam się :cool2: zawsze dla miłych koleżanek do usług :tak:

Kocurrrku zgadzam się z tym stwierdzeniem i podpisuje się za siebie i Sir Remigiusza :tak::-D

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: O CIĘ CHUDY BYK, jak mówi mój tata :sorry2: MADE koleżanko ty wyglądasz jak byś 18 ledwo skończyła :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

a mam coś dla Kocurka :cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
A pysia zobaczyła, że wracam, to uciekła ??? Przestraszyła się, że będę Ją molestować o ujawnienie kilogramów :cool2::-D

just - :-D)))) czasami to wykorzystuję... Bardzo dziękuję Koleżance :*

Ostatnia edycja:
reklama
made :szok: ale masz córę hoho..!! :-) Faktycznie gwiazda, tylko gratulować takiej produkcji :-D
Naprawdę boję się co to będzie, jak nam Zygmunta pokażesz :shocked2::-D:-D

boogie no właśnie :tak::tak: tylko tak po prawdzie to nie wiadomo - cieszyć się urodą koleżanki, czy płakać i zazdrościć hahahahaha :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry