• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola pocieszam na odległość,w pracy siedzi...
A wino...po pierwsze prawie nie pija mój mąż a po drugie jest podziębiony...

Kurka,dzwonili z banku,chcieli jeszcze jedne dane...czy ja się doczekam tego kredytu???

Mam nadzieję...
Dzwoniłam do ginka,kazał asekuracyjnie powtórzyć sikacza,jak wyjdzie negatywny to czekać do końca tygodnia na @,jak nie przylezie to ja mam przyleźć

E carola to może poczekaj do rana.. tak dla większej wiarygodności testu :)

Szukanie wkładu kominkowego jest strasznie trudne :/ Tym bardziej, że nie mamy już kasy hehe a wykonawca zaraz ma się zabrać za obudowywanie nieistniejącego kominka :sorry2: No nic.. muszę coś w końcu znaleźć, żeby wpasować w projekt wymiarowo, a G. musi zdobyć na to środki. Chyba mam łatwiejsze zadanie :-p

A w ogóle to nad telewizją n dziś też rozmyślam...

reklama
Kocie...to tylko formalność więc chyba obojętnie o której zrobię?
Ja mam mój ex kominek zdemontowany z domu,mogę Wam podrzucić:)))
Wiem jaki to ból...sami to przechodzimy,jest coraz więcej do zrobienia (nie wiem jak to możliwe) a kasy wciąż nie wystarcza...dzisiaj wydałam resztki kasy na parapety i milionowy worek tynku...
Kiedy to się skończy?

Co do ''N'' to mam jakąś awersję...sami mamy Polsat Cyfrowy ale najbardziej zadowolona byłam z Cyfry+ i mam nadzieję,że kiedyś do niej wrócimy...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry