• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku to moje subiektywne odczucie,może nie jest najgorszy,wiesz...ile ludzi tyle teorii.
Ja jakoś nigdy się nie przekonałam do tego operatora,mimo najładniejszych promocji:)
Najlepiej poszukaj kogoś znajomego kto ma:)

Pysia,żeby mi to było ostatni raz:)))):-D

oliwka test test test test test &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

My teraz mamy cyfre + i zadowoleni jesteśmy. Wcześniej mieliśmy cyfrowy polsat i też było ok.
N ma szwagier i jakoś mnie to tam nie przekonuje zważając na fakt ,że po dwóch latach umowy mają większy abonament niż normalnie był...

Nooo Marcepanku,ja też mam takie odczucia...Polsat mnie wkurza bo ''staje'',zacina się strasznie często a Cyfra była najlepsza...niestety mąż mnie przegłosował ze względu na programy sportowe...

Dzięki dziewczyny - Wasze opinie są dla mnie wartościowe, muszę dokładnie porównać te oferty..

No made obiecała fotki po 18.00 :-) zobaczymy, czy nie zapomniała :-p

asionek wolno ci nie miec weny na gotowanie , w koncu w ciazy jestes:-)
carola to pociszaj, przytul , jakies winko moze?

za duzo sprzatalam dzisiaj :/ czuje sie wyrzuta z wszelkich sil i boli wszystko :/
juz mojemu powiedzialam , ze ostatni raz sprzatam sama :)
teraz tylko jak bedzie mial wolne porzadki beda :)

Mam nadzieję...
Dzwoniłam do ginka,kazał asekuracyjnie powtórzyć sikacza,jak wyjdzie negatywny to czekać do końca tygodnia na @,jak nie przylezie to ja mam przyleźć

oo czyli jednak szansa jest ;))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lepiej poczekaj do rana :)

Asionek z chęcią bym Ci podesłała ten placek po węgiersku ale znikł w błyskawicznym tempie - mniam mniam - pycha byl i do tego buraczki :zawstydzona/y:

niedziwne :) musze tez machnac na dniach :)

Powiadasz carola ??? A ja takie dobre opinie wyczytałam o N...

moja mama ma i mi sie podobalo :) mama tez nie narzeka ..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry