• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - a wiesz jakie ona ma kompleksy ??? Te dzieci to są takie próżne, że czasami mi ręce opadają. Jeszcze teraz zaczęły jej wychodzić diody, to już całkiem chodzi jak struta :-)))))
Do sklepu nie wyjdzie jak sobie fryzury nie poprawi, rozumiesz coś z tego ??? :confused: To ja w podomce i w klapkach do osiedlowego brykam, a ona musi mieć jedwabie na dupie :-D

reklama
tez dzisiaj maraton sobie zrobie hehe
ruszac sie nie mma sily juz , wszystko boli , glupia baba ze mnie i tyle :/

asionek : nie forsuj sie tak, jeszcze chwile wytrzymaj z brzucholkiem!
& co do znieczulenia do dawki daja normalne, tylko czesto kobietki prosza i drugie ponowne podanie pod koniec!
ja mialam tak ze jakies 15-20min przed pelnymrozwraciem i akcja odzyskalam cale czucie itp
a expulsja trwala dlugo, ale to chyba nie zwiazane ze znieczuleniem
w polsce czetso po przekroczeniu jakiegos limitu czasowego sa forcepsy lub nacinanie zeby dziecku POMOC (przyspieszyc wyjscie)
tutaj nacinanie to ostatecznosc, gdy pojawia sie problem i naparwde nie mozna czekac dluzej
i to akurat uwazam za dobre, bo dzieci rodza sie mniej wiecej takich samych gabarytow a chcac nie chcac - bardzo rzadko slyszey sie ze kobieta byla nacinana ...
wlasciwie to spotkalam sie z tym tylko raz przez tyle lat !!!!!!!!!!!!!! a w PL ... niestety ale jednak co chwile, tak i w rodiznie, wsrod znajomych jak i na forum..no wszedzie!

tez mi sie podoba to , ze nie nacinaja !! wiadomo roznie moze byc i czasami lepiej jak natna , ale dobrze , ze nie robia tego standardowo :/

:cool2::cool2::cool2::cool2:

piękna córka naszej Made

Made to może jeszcze by tak Maniutka :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

wow Made corka slicznosci !!
no , ale jak widac pozniej ma po kim urode dziedziczyc :) i rzeczywiscie jak siostry wygladacie ty taka mlodziutka :)

hahahahahaha Made moja 16 letnia siostra też modnisia :szok: ja tam w jej wieku miałam w doopie jak moje włosy wyglądają, zero makijażu i jazda :-p

Kocurrku ja tam lubie smak rywalizacji :-D i czuć na plecach oddech "rywala" :-D:cool2:

:cool2::cool2::cool2::cool2:

piękna córka naszej Made

Made to może jeszcze by tak Maniutka :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Made,kurka,przyznaj się Ty w końcu,że modyfikujesz te Swoje dzieci genetycznie...naturalnie takie śliczne?:-D
koleżanko Made polecam się :cool2: zawsze dla miłych koleżanek do usług :tak:

Kocurrrku zgadzam się z tym stwierdzeniem i podpisuje się za siebie i Sir Remigiusza :tak::-D

:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: O CIĘ CHUDY BYK, jak mówi mój tata :sorry2: MADE koleżanko ty wyglądasz jak byś 18 ledwo skończyła :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

a mam coś dla Kocurka :cool2::cool2:

Made!!!!!!!!!:szok: zawstydzasz Ty mnie ślicznoto...Kręcisz Ty nasz ze Swoim wiekiem i ilością ciąż?Hę?:shocked2:
Powiedz prawdę koleżankom,ile masz lat???19????? A ta wyżej na fotce to Twoja siostra a nie córka????????? :)))

Kocurek - a wiesz jakie ona ma kompleksy ??? Te dzieci to są takie próżne, że czasami mi ręce opadają. Jeszcze teraz zaczęły jej wychodzić diody, to już całkiem chodzi jak struta :-)))))
Do sklepu nie wyjdzie jak sobie fryzury nie poprawi, rozumiesz coś z tego ??? :confused: To ja w podomce i w klapkach do osiedlowego brykam, a ona musi mieć jedwabie na dupie :-D
Ty taka nie byłaś?Hahaha,śmiejemy się i szokujemy ale w okresie buntu też pewnie latałyśmy piękne i gładkie:)

Siknęłam:)) I KRESECZKA,tak jak się spodziewałam.
Chyba mnie to bardzo nie zmartwiło bo nie miałabym na łóżeczko...ani gdzie go wstawić.

Olivka - :-))))))))))))))))))) moja wina, moja wina.....biję się w pierś i sięgam po mój przeciwzmarszczkowy, niezawodny - Krem NIVEA :-D:-D:-D)))))

Kocurek - pokazuj Kochana te swoje płonące usta, a niech i mnie szlag trafi :-)))

just - ja i konkurencja ??? Kochana....Ty byś mnie jednym czyczkiem załatwiła, o oczach nie wspomnieć :zawstydzona/y:

Ninka nauczyła się 2 piosenek na pamięć i właśnie nam zaśpiewała...jedna z piosenek jest też ''pokazywana'' :))))
Aż się wzruszyłam:))))

oooo boszę!!! tak w temacie cyczków :szok::szok::szok: to wiecie jaki teraz mam rozmiar?!?!?! o losie okrutny :zawstydzona/y: 70 GG :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja się dziwie czemu mnie plecy bolą i się garbię :no:

Olivka - rośnie Ci mała piosenkarka :-)))) Moja córa też mi tak śpiewała...ech, jakie to są wspaniałe chwile :))

just - u la la, ze tak napiszę :zawstydzona/y:
Ale Kochana, przestaniesz karmić, to wrócą do poprzednich rozmiarów....Eeee, jedne płaczą, że małe, drugie, ze za duże....i gdzie tu sprawiedliwość ? :-))))

Ostatnia edycja:
reklama
made - piękności :) obie :)

marcepanek - witaj w klubie, mój mąż już wykupił hahahahhahahaha :) Adamek vs Kliczko :-D

caro - jak miło ;)

just - waleczna jesteś ;) a co do czyczków, to ja się wogólę nie odzywam - mam brak :szok:

a mnie znów dopadł żołąd i napierdziela mnie jak cza !!! Nic nie pmaga ani na zgage ani rozkurczowe, potrwa kilka dni i przejdzie na tydzień, już rok mnie boli, a jakos nadal nie umiem się przyzwyczaić :(

mama - gdzie jesteś jak Cię nie ma , brakuje mi Cięęęęęęęęęęęęęęęe !!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-pna tvp1 kabaret leci, wiec i ja lecę :)

korolowych snów i te sprawy :-D:-p

aha a dlaczego ja Was nie mam na nk , to znaczy niektóre mam, ale niektóre nie !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry