• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka : hej :) dziekuje, jakos leci, zmecozna jetsem, nocne wstawanie na siku, problemy ze snem
ale jakos dociagniemy do konca :)
3mam kciuki za emilke ! zobaczysz ze rehabilitacja nie potrwa dlugo!!!! :-) ps. sliczna masz smieszke :)

libby witaj :)

serg : 6 to nieduzo, gonie cie :) tak sie rozkrecilam ze do 6 m-cy mialam 3kg a teraz mam 4,5-5kg :) i wszystko naparwde w nieclae 3 tyg wiec ciekawie sie zaczyna robic!!! z takim tempem ciekawe ile bedzie za miesiac i za 3 ? hihihihiihihihihi

reklama
SERGE ja kurka Twój fan club zaraz na FCBooku zakładam!!! :))))
Uwielbiam Cię normalnie.Obłęd!:)
Hej Jos moja bratnia zakupoholowa duszyczko:)
Wisieńko Emilcia jest Boska:)))) Jaka wesoła:) Życzę dużo zdrówka:)))))) i trzymam &&&& za rehabilitację:)

Ale mam owulkę:szok:,normalnie czuję ją jak nigdy!

Kocura coś długo nie ma:unsure:

Jos a dziękuję, całkiem całkiem, zbieram siły do pracy, ale po tylu miesiącach w domu nie wyobrażam sobie wstawania przed 7 :((

Serg ja się zachwycam, zachwycam i zachwycić nie mogę... to co w sklepach można kupić na różne okazje nijak się ma do Twoich prac! Musisz robić hurtem i zaczać sprzedawać kartki, jestem pewna, że znajdzie się dużo chętnych osób:tak:

Wisienka cudo! Śliczna jest :)

CZY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA WIEŚCI OD MAMITY??

Sergi to nic poczekamy na foto :)
a kartki sa sliczne i masz talent kobieto !!
na Wizaz.pl jest dzial gdzie dziewczyny robia wlasnie takie cuda :) niekotre tez sprzedaja je i maja wziecie !!

asionek : jaka kupilas? NATESSANCE AMANDE DOUCE czy Waleda????? czy musteli huile de massage bébé?

ten pierwszy , Waleda smierdzi mi jakos , a Mustela nawet nie wiedzialam , ze ma cos takiego ...

Witajcie dziewczyny. Wieki tu nie byłam ale zaglądam zeby zobaczyć czy moje "stare" staraczki jeszcze się nie rozsypują. Jos, serge ja się czujecie? Co tam u was? Widzę was na ostatniej stronie a zazwyczaj jak wpadnę to gdzies mi umykacie
Asionek ty już ostatnia prosta &&&&&&&&&&&& za poród
U nas leci pomalutku. Nasza Emilka ma wzmożone napięcie mięśniowe i dnie płyną na rehabilitacji. Jestem tym przytłoczona a Mila nie zaspecjalnie to znosi:-(Ogólnie niezaciekawie.:-(Na szczęście rehabilitacja bardzo szybko pomaga i widac już dużą poprawę.:-)Oczywiście my widzimy bo patrząc z boku nawet nie widac, ze jej cokolwiek jest.
A to moja śmieszka

no juz niedlugo , dzieki za kciukasy !! :)
sliczna ta twoja mala :)
co do napiecia to sporo dzieciaczkow teraz ma , ale wlasnie rehabilitacja daje bardzo duzo i szybko koncza sie problemy :)

:-)

MADE, PYSIU GRATULACJE!!

Wpadlam na chwilke napisac, ze Macius rosnie jak na drozdzach :-) 6320g! :-) bioderka w porzasiu a wyniki jego krwi jutro i troche sie obawiam. Cala ciaze walczylam z anemia... zobaczymy.
Moje prawe kolano od 04.10 bedzie uczeszczac na rehabilitacje, ale po wczorajszym usg z lewym problem. Mam sporawa torbiel bekera i to podobno tylko operacyjnie sie leczy... to tez zobaczymy.
Najwazniejsze, ze synus radosny i mleczka nie brakuje :-) z reszta sobie pradzimy :-D

KOCURKU, trzymam &&&&&&&&& co by do weekendu w dwupaku sie udalo dotrwac

super , ze Macius tak ladnie przybiera na wadze :)
kurcze masz sie z tymi nogami , oby przeszlo szybko i moze operacja nie bedzie potrzebna ? :))

Rurka,widziałam Mamitę na innych wątkach...coś jakby ''3 dziecko i co dalej...'',napisała którejś z nas,że tu na staraczkach nie ma już nic do napisania...nie chciałabym przekręcać Jej słów ale jakoś tak to brzmiało... :(
Smutno tu bez niej:(

Dzięki dziewczyny
To Made i Pysia już urodziły:-). Prosze o szczegóły bo ja nie w temacie.Kocurku &&&&&&&&&&& i za ciebie. Gdzie rodzisz?A mama mało bywa na BB, praca i nowe obowiązki zajmuja jej duzo czasu.

hej kobietki

Wisieńko-mam pytanko, czym u twojej córci objawiało się WNM bo mam pewne podejrzenia co do mojej gwiazdy a nie chce niepotrzebnie targać jej po lekarzach?

aha Serg-mogę zostać twoją klientką?proszę, proszę:-), robisz cuda kobieto!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry