• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
serg : TY TO TO SAMA ROBISZ???????????????????????????? Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Piekne, jej... masz szczescie ze masz taki dar... Bedzies zmogla robic dzieciom piekne pamiatki, albumy itp... rodzinie kartki o narodzinach prawdziwie a nie sklepowe!!!! zazdroszcze! NAPARWDE :)

asionek : brzusiu piekny :) i faktycznie urosl, az mi koparka opadla bo dawno nie widzialam twojego foto :)
i widze ze tak jak mama i siostry uchowalas sie przed rozstepami :))))))))))))))))))))))) szczesciara!

a ja dzis kupilam oliwke tutaj z wyciagiem z moigdala bo nie chce czekac az mi tata dowiezie bambino z polski, choc to juz za 10 dni
i tak wszystko zuzyje to co tam :) a licze na anty rozstepowy cud :)

bede sledzic ale udzielac sie mniej, ogarniam dom coby zmeczony maz ktory juz za chwile laduje w paryzu mial gdzie usiasc i odspanac :)
bo wszedzie doslownie wszedzie walaja sie lego playmobile ksiazki i inne...

a mi tez pileczka wkoncu wyskoczyla a cholera nie moge zdjecia zrobic bo komp tamten z programem od apartu popsuty... cd niewiadomo gdzie...niech juz dojdzie ten aparat nielegalnie kupiony to szybko szybko opykam i tez bede wstawiac bo juz jest co

no i przytylam 2kg od konca wakacji :) ginek sie zdziwi hehehehehehe

rurka : hej :) poldus ma sie super :)))))) w formie i jak zawsze papa usmiechnieta :)
a ty jak sie masz ????
wpadne za 10min ograniam lotem dom i za chwile zacznie sie deperate housewives :)

Asionek ja mam 107cm a moja piłeczka mniejsza... :zawstydzona/y: Zaraz aparat dorwę, zrobię fotkę i wstawię ;-)

to czekamy :)))

Jos no odpukac nie mam jeszcze nic !! i oby ta zostalo :)
a wiesz , ze ja w przyplywie paniki kupilam dzisiaj oliwke ta wlasnie z wyciagiem z migdala hehe
smaruje sie Mustela od poczatku , ale teraz potrzebuje kilka razy dziennie brzucha maznac , bo czuje , ze mam mega napieta skore :/

No i chciałam wstawić fotki, ale mały aparat wysiadł z powodu baterii, a lustrzanką nie umiem ostrości ustawić... No i znowu musze czekać, aż G. wróci, bo z domu mi czmychnął do polskiego domu kultury i nie wiem, kiedy wróci :sorry:

Dziękuję za tyle komplementów, Dziewczyny... :zawstydzona/y: Są one dla mnie bardzo ważne, bo... oceniacie to, co lubię robić i co właściwie robię od niedawna, poruszam się jeszcze trochę "po omacku", bez doświadczenia... Tym bardziej Wasze opinie dodają mi skrzydełek :-)

asionek : jaka kupilas? NATESSANCE AMANDE DOUCE czy Waleda????? czy musteli huile de massage bébé?

sergi : tym bardziej gratki skoro to pocztaki!!!!!!!szok !!! :)

dziewczyny uciekam zajrze w przerwie w serialu :)

Witajcie dziewczyny. Wieki tu nie byłam ale zaglądam zeby zobaczyć czy moje "stare" staraczki jeszcze się nie rozsypują. Jos, serge ja się czujecie? Co tam u was? Widzę was na ostatniej stronie a zazwyczaj jak wpadnę to gdzies mi umykacie
Asionek ty już ostatnia prosta &&&&&&&&&&&& za poród
U nas leci pomalutku. Nasza Emilka ma wzmożone napięcie mięśniowe i dnie płyną na rehabilitacji. Jestem tym przytłoczona a Mila nie zaspecjalnie to znosi:-(Ogólnie niezaciekawie.:-(Na szczęście rehabilitacja bardzo szybko pomaga i widac już dużą poprawę.:-)Oczywiście my widzimy bo patrząc z boku nawet nie widac, ze jej cokolwiek jest.
A to moja śmieszka

reklama
:-)

MADE, PYSIU GRATULACJE!!

Wpadlam na chwilke napisac, ze Macius rosnie jak na drozdzach :-) 6320g! :-) bioderka w porzasiu a wyniki jego krwi jutro i troche sie obawiam. Cala ciaze walczylam z anemia... zobaczymy.
Moje prawe kolano od 04.10 bedzie uczeszczac na rehabilitacje, ale po wczorajszym usg z lewym problem. Mam sporawa torbiel bekera i to podobno tylko operacyjnie sie leczy... to tez zobaczymy.
Najwazniejsze, ze synus radosny i mleczka nie brakuje :-) z reszta sobie pradzimy :-D

KOCURKU, trzymam &&&&&&&&& co by do weekendu w dwupaku sie udalo dotrwac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry