• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zizi,nie wiem...
ostatnie cykle około 40 dni a teraz w 13dc podobno owulka była...gin usg robił i tak stwierdził...ja po śluzie też czułam wczesną owu.
Dzisiaj jest 21dc.Nawet nie wiem jak to liczyć...

Ale nie wiem kiedy dokładnie...gin powiedział:mi to wygląda jakby owulacja właśnie była albo była w ciągu ostatnich 36h...
Kurka...skoro to był 13dc na wizycie to kiedy test robić?

to poczekam do wtorku/środy za tydzień:)
I tak nie nakręcam się...staranka były sporadyczne i to bardzo sporadyczne...przeprowadzkax2 i remont...

Kuźwaaaaa!Jakiś jełop zalał mi karton z ramkami...zdjęcia zniszczone:(((((((((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny zaglądam do was co jakiś czas ,ale jak na razie był brak motywacji do pisania.
Maciuś może wyjdzie do domu dziś jeśli będzie przyjmował doustne antybiotyki. Bo jeśli nie to musi zostać w szpitalu jeszcze na dwa tygodnie na antybiotykach dożylnych. Cystografia mikcyjna wykazała nieprawidłowości i tu dla pewności czeka go następna masa badań. Prawdopodobnie na lekach będzie musiał być cały czas. Najbardziej mnie przeraziło ,że w ciągu pierwszych pięciu dni dostał 5 różnych antybiotyków. Dlatego kontakt z osobami spoza jego obecnego otoczenia jest zakazany gdyż każda teraz infekcja jest dla niego bardzo groźna.
W pierwszym dniu mały błagał mnie o pomoc ,a ja nic nie mogłam zrobić. Następne dni jak wegetacja ,Maciuś nie kontaktował tylko leżał na łóżku z tym swoim nieobecnym spojrzeniem. Dziś na szczęście już chodzi sobie po sali bawi się zabawkami. Ale każdorazowe podanie lekarstw przez wkłucie kończy się krzykiem i płaczem. Mama męża jest już z nami. Była z piątku na sobotę w nocy o 3 ,a już o 7 rano pojechała do małego.
Całe szczęście ,bo ja już powoli wysiadałam...

Marcepanek bardzo mi przykro , biedny Macius :(((( oby szybko z tego wyszedl !! bede trzymac mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was !! trzymaj sie jakos i uwazaj na siebie !! dobrze , ze tesciowa pomoze troche

Made jaki cudny pucus :) przeslodki !!!

Zizi masz racje idz i rob kurs :)

Oliwka to mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Rureczka tez ostatnio galabki robilam hehe i malo mi jezyk do tylka nie uciekl :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry